Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jana Jurečková
						1.12.2022 00:26
						Když padá hvězda, člověk si má něco přát. Báseň je překrásná.

Jan Zelenka
						26.1.2022 10:07
						Jitko, byla to léta 1963 - 1965. Škoda, že jsme se tenkrát neseznámili. 

Jan Zelenka
						26.1.2022 10:05
						Přátelé, moc vám děkuji za příznivé ohlasy. Mám ale takový nepěkný dojem, že v těch dávných letech, kdy mi bylo 17 až 25 let, jsem měl bohatší fantazii i víc tvůrčí invence, než dnes. 
Někdy na jaře bych měl mít v pražské Viole pásmo z mých veršů starších i novějších. Moje klubová kolegyně má v Praze recitační soubor a slíbila mi to. Snad se mi povede u toho být. 

Soňa Prachfeldová
						26.1.2022 09:39
						Honzo je to nádherné, slovy obyčejnými nejde vyjádřit tak  jak v básni. A nějak mě to i rozechvívá, díky.

Jan Zelenka
						24.1.2022 14:50
						Já ještě, s dovolením, objasním ten pojem  "louka asfodelů". Je to pojem z řecké mytologie, kdy většina zemřelých  bloudí, v podobě stínů, bez radosti a žalu, po louce s květy asfodelu. 

Irena Mertová
						24.1.2022 10:32
						Je to krásné. 

Helena Přibilová
						23.1.2022 22:01
						Krásné veršování mladické duše.

Jana Šenbergerová
						23.1.2022 20:01
						Vaše báseň je pro mě poezií okamžiků. Všechny jsem si dovedla představit, jen asfodely jsem si musela vyhledat. Děkuji za rozšíření mého "botanického slovníku". 

Marie Měchurová
						23.1.2022 19:41
						Obdivuji každého, kdo něco tak krásného vytvoří... 

Jitka Chodorová
						23.1.2022 17:23
						Tak si říkám Honzo, chodili jsmei tenkrát kolem sebe, aniž bychom tušili, že za půl století se potkáme zde na portále. Právě dnes jsem opět žila tím městem  a událostmi, které k městu tenkrát patřily. Báseń se mi samozřejmě moc líbí, jak jinak taky. I když je dnes vše jinak, mě to město hodně chybí. A tuším, že Tobě taky. Ahoj. A rýmy v básni nechybí.

Načíst starší příspěvky