Úvodní foto: pixabay
Tři přání
2. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
2.2.2022 15:02
Hezký článek, měla jsem také různá přání. Některá jsem si splnila sama svou snahou a některá se mě splnila díky pomoci jiných. Ne všechno člověk zmůže sám, k mnohému je třeba pomoc druhých. Např. mít dům bych asi sama nezvládla, musí zkrátka někdo pomoci.
Marie Měchurová
2.2.2022 14:44
Znáte ten vtip? : Žid Izák si přeje: Pane Bože dej ať vyhraju v loterii. Ze shora se ozve: To si ale napřed musíš vsadit. I my musíme pro splnění našich přání ledacos udělat. Hezký článek.
Jana Hošková
2.2.2022 14:40
Hezky napsáno !
Rybky jsem taky nikdy neprosila a moje přání byla celkem skromná, podobná vašim - před kozou v tělocvičně jsem měla podobné pocity ! :-)). Mým přáním jsem ale byla nucena v životě naproti, něco pro to udělat. Ostatní zařídil zřejmě osud (či snad někdo nahoře ?) :-))
Naděžda Špásová
2.2.2022 14:15
Věrko, vystihla jsi to moc hezky. V dětství a mládí jsem měla podobná přání, nenašel se nikdo, kdo by mi je plnil a stejně jako ty, jsem se musela spolehnout sama na sebe. Musím zaklepat, přes spoustu zakopnutí a vylomenin, jsem dopadla dobře. Přeji ti hezký a spokojený život s tvými blízkými. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci