Foto: autorka
Na výstavu kamélií do Kroměříže
27. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
2.3.2022 13:03
Kamélie jsou překrásné. Asi i proto, že není snadné je pěstovat doma, jsou nám o to vzácnější. Kroměříž je od nás strašně daleko a o žádné výstavě kamélií v našem okolí nevím. Před pěti lety jsem tu psala o kamélii za hranicemi, a to nedaleko Drážďan. Od té doby jsem tam nebyla, ale letos mám v plánu se tam zase podívat. (https://www.i60.cz/clanek/detail/16824/tip-na-vylet-do-nemeckeho-pillnitz-za-krokusy-i-kralovnou-kamelii)
Jana Šenbergerová
28.2.2022 22:41
Jednou jsem v Kroměříži byla, ale to už je dávno, proto mě virtuální návštěva tvým prostřednictvím potěšila. Díky.
Hana Polednová
28.2.2022 13:47
Aničko, úžasné fotky. Kamélie jsou nádherné květiny, škoda, že jsou tak náročné na pěstování v našich podmínkách. Prožila jsi s kamarádkami moc hezký den a máš na co vzpomínat. Děkuji za článek.
Eva Mužíková
28.2.2022 09:44
Aničko, ráda jsem se na fotky podívala znovu. Viděla a reagovala jsem už na FB.
Marie Seitlová
28.2.2022 09:16
Aničko, kamélie se mi moc líbí a ty jsi nám krásnou výstavu zdokumentovala. Díky za to, fotky máš krásné.
Dana Puchalská
27.2.2022 21:10
Aničko,jsem sice milovnice květin,ale.... Kroměříž je mooooc daleko. Ale nevadí,aspoň kousek z Květné zahrady jsem viděla díky Tobě.
Marcela Pivcová
27.2.2022 20:49
Kamélie i další květiny jsou krásné, krásné jsou i Vaše fotografie. Papoušci i ostatní ptáci mi neruší estetické dojmy. Při aranžování bych ale dala přednost samotným květinám, raději v menším počtu a bez dalších "přízdob", které mi pak dojem hodně ruší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci