autorka
Hradecké vycházky - za architekturou posledních padesáti let
14. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Hošková
16.3.2022 19:16
Díky za skvělý popis mně známých i neznámých budov. Hradec je krásné město. Naštěstí je ten Aupark s dotyčnou křižovatkou hned u nádraží a nehyzdí centrum města. To se o naší krabici zvané Palác Pardubice říct nedá.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.3.2022 07:59
V Hradci jsem byla několikrát, ale pouze služebně a děkuji za přiblížení nových budov.
Hana Polednová
15.3.2022 23:28
Vlaďko, prošla jsem si s Tebou hezky město, které neznám. Zajímavý článek o Tvém městě.
Helena Přibilová
15.3.2022 21:30
Paní Vlaďko, děkuji za další velmi zajímavý a pečlivě zpracovaný článek o vašem krásném městě.
Jitka Hašková
15.3.2022 19:37
Děkuji za velmi zajímavé seznámení s novou výstavbou v Hradci Králové. Moc se mi líbí. Byla jsem někdy v 80. letech na školení. V posledních letech jsem zaznamenala nový autobusový terminál při cestě z Pece do Prahy.
Alena Vávrová
15.3.2022 18:31
Hradec Králové je odjakživa moje oblíbené město, architektura mě zajímá, proto se mi tento průvodce po architektonicky zajímavých objektech moc líbí. Asi nejdéle z té moderny znám právě hotel Černigov, protože mým prvním cílem bývalo HN, proti kterému stojí. A také proto, že v něm léta pracovala moje bývalá sousedka ;-) . Když jsem se kdysi poprvé sama vydala do Orlických hor, ohromil mne autobusový terminál. Bohužel tady u nás zrušili dálk. autobus. spojení s HK, tak už jsem jej několik let nepoužila. Díky za sdílení informací a pěkných fotografií.
Eva Mužíková
15.3.2022 13:35
Vlaďko, Tvé propracované články nemají chybu. Skoro všechny budovy znám, v Gernigově jsem byla asi dvakrát na obědě. Děkuji za připomenutí.
Anna Potůčková
15.3.2022 09:18
Moc hezký a dlouhý článek, na který jsem si musela udělat čas a uvařit k němu kávu. Nikdy jsem tam nebyla, ale manžel tam má nějakou rodinu. A z této rodiny dokonce před mnoha lety soutěžila v soutěži MISS od jeho bratrance dcera, která tehdy skončila tuším na 6tém nebo 8mém místě. Bratranec však už nežije a o jeho dcerách už nic nevíme.
Alena Tollarová
15.3.2022 08:08
Odklikla jsem Vložit a v tu ránu jsem si uvědomila, že poslední věta patří do jiného města, omlouvám se :)
Alena Tollarová
15.3.2022 08:05
Vlaďko, děkuji za Tvé příspěvky o "tvém" městě. Nejsem sice úplný fanda moderny, ale uznávám, že vývoj musí jít stále kupředu ve všem, tedy i v architektuře. A všechno má něco do sebe. U popisu terminálu jsem si vybavila, jak jsem při loňském výletě vystoupila z vlaku, pustila se chodbou a na světlo boží vylezla úplně jinde, než jsem měla. :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci