Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Expedice Kozmické ptačí louky
28. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
28.3.2022 20:30
To tedy byly nádherné výlety! Díky za zajímavé povídání a hlavně za parádní fotky. Kaple s prosklenou střechou je úžasná! A toho života na Komických lukách! Ráj pro fotografy a všechny milovníky přírody. :-)
Naděžda Špásová
28.3.2022 18:28
Tak tam se nikdy nepodívám. Fotky jsou super, jak jinak. Určitě to byl hezky výlet.
Eva Mužíková
28.3.2022 16:52
Eleno, já marně hledám slova, která by dokázala vyjádřit mé nadšení. Jdu se kouknout ještě jednou, abych si vše vychutnala.
Krejcar Stanislav
28.3.2022 15:17
Česká příroda je krásna v každé roční době. A to ta příroda pro luftáky tak i pro zahrádkáře a farmáře. Kdo se umí v přírodě chovat a respektovat dokáže vidět ledasco. Zajíčky březnáčky i kočky tulačky daleko od obydlí. A to i umění obhospodařovaní přírody tak aby měl člověk nejen pro co koukat ale i mít co do hrnce.
Marie Měchurová
28.3.2022 14:22
Eleno, Ty jsi takový íčkařský ornitolog. Konkuruje Ti jen Alena T. Já nevím, jak to děvčata děláte, přede mnou všichni ptáci prchají, vlastně ulétají. Opět krásná fotoreportáž.
Alena Tollarová
28.3.2022 14:13
To je krása, při prohlížení fotek ani nedýchám. Vybrala jsi pro výlet skvělý den a ve spojení s Tvým foto očkem a pevnou rukou to nemá chybu. A já si v duchu říkám, vezmi mě příště s sebou :)
Anna Potůčková
28.3.2022 13:56
Tak takový výlet by se mě také strašně moc líbil. Já sama vodní plochy miluji, tam je nejvíce živo. Dík za článek a skvělé fotky!
Jana Šenbergerová
28.3.2022 13:43
Eleno, od Horního přes Dolní Údolí až ke Kozmickým loukám je to jedna velká krása. Už se těším, až tam budeš fotit příště. Zdravím i odpočívajícího Honzu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci