Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Patrik Poula
3.12.2022 06:10
My topíme většinou ještě v dubnu. Ne nějak moc, ale je potřeba doma odrazit vzduch. Máme akumulační kamna Norsk Kleber z https://www.flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ , která jsou na dřevo, takže nám dlouhá topná sezóna nijak nevadí. Stačí zatopit tak na pár hodin a pak se uvolňuje ještě teplo z nádrže, takže máme dřeva ještě plnou zahradu, když ho tolik nespálíme.
Hana Polednová
5.4.2022 18:14
Álo, Tvůj oblíbený měsíc březen sis náramně užila, fotky jsou důkazem. Moc se Ti povedly a hezký článek jsi nám nabídla. Užívej si každý měsíc a těším se na spousty dalších článků s fotkami.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.4.2022 03:57
Krásné fotky přírody. Jsi výborná fotografka.
Zdenka Soukupová
4.4.2022 17:54
Aleno, to jsi měla krásný a aktivní březen. Tak to má být. ☺
Soňa Prachfeldová
4.4.2022 12:58
Venku je zima psí zima, přesto příroda ožívá a kdo může vyrazí. Krásné zvěčnění, jsi šikulka.
Martina Růžičková
4.4.2022 10:37
Děkuji za plno krásných fotek z březnových toulek a přeji pohodové toulání dubnové. :-)
Elena Valeriánová
3.4.2022 13:09
Možná je dobře, že hlaváčci jsou tak nějak v utajení, jinak by jim po hlavičkách mohly šlapat davy lidí. Taky mám ráda osamocené toulky a mám ráda články, u kterých je pestrá směsice fotografií a já si tak představuji, co všechno bych mohla vidět s tebou.
Jana Šenbergerová
3.4.2022 10:40
Dnes jsem si ten výlet obzvláště užila. A má to výhodu, kdykoliv se na něj mohu na íčku vydat znovu. U nás je zmrzlo a klouzavo, po špatných zkušenostech raději nevystrčím z domu ani nos.
Helenka Vambleki
3.4.2022 09:21
Zrzečko, jen se courej a lov foťákem, to umíš na jedničku s *
Jana Vargová
3.4.2022 07:24
Paní Aleno, smekla se mi tužka, takhle vnímám článek i fota:☆☆☆☆☆☆
Načíst starší příspěvky