FOTO: Z rodinného archivu Marie Ženatové
První zájezd k moři v roce 1970
4. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
22.4.2022 12:19
Milá Zdeničko J. - moc děkuji za zajímavou vzpomínku. My jsme byli v tomto stanovém táboře v Bulharsku ještě po delší době se všemi našimi třemi dětmi - plavci a moc se všem líbilo i to skromné ubytování, ale nejvíc teplé moře*
Zdenka Jírová
11.4.2022 01:19
Při četbě vašeho článku jsem zjistila, že jsme byly obě téměř na stejném místě - my jsme také letěli s podobnými zážitky do Burgasu a pak jsme jeli do Černomorce, kde měl podnik stany. Jen jsme tam byli v nešťastném roce 1968 v srpnu a tak se naše dovolená změnila v malý horor, museli jsme čekat, až se dohodnou naši s Rusy, takže jsme tam místo 14 dnů zůstali 5 týdnů. nevzpomínám na tuto dovolenou ráda. Do Bulharska jsem už nikdy nejela.
Marie Ženatová
5.4.2022 09:40
Milá Naděnko Š. - Já jsem si psala od mládí po večerech velmi podrobné deníky - mám je celkem dobře seřazeny - takže občas z nich mohu něco čerpat.
Alena Tollarová
4.4.2022 21:52
Maruško, ráda jsem si početla. Líbí se mi tento způsob vyprávění, bezprostřední, milý, laskavý. Obrázky jsou kouzelné.
Helena Přibilová
4.4.2022 20:49
Paní Maruško, opět mě potěšilo Vaše milé vyprávění i další půvabné obrázky Vašeho tatínka.
Martina Růžičková
4.4.2022 20:20
Hezké vzpomínkové vyprávění. A moc se mi líbí obrázky vašeho tatínka, měl talent.
Marie Měchurová
4.4.2022 17:15
Poprvé u moře jsme byli také v Bulharsku. Bylo mi 34 a měli jsme jen 2 starší děti. Letěli jsme letadlem do Varny. Moc se nám tam líbilo. Hezké, milé počtení.
Lenka Kočandrlová
4.4.2022 15:47
Já viděla poprvé moře na Rujáně,bylo mi 19 let.Pamatuji si,jak jsem si nabrala vodu do dlaně a ona byla opravdu slaná...V Bulharsku jsem byla asi v r. 1978 v Primorsku, pak s dětmi jsme byli ve Španělsku a v Řecku. Už je to dávno,teď mě to už nikam netáhne,doma je doma.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci