Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
4.4.2022 17:34
Věrko, BRAVO, NÁDHERA! Mám ráda pasáže a jejich atmosféru. A Tobě se to krásně povedlo. Vzpomínám si na jednu pasáž v Plzni a potom na jinou v Žamberku. Obě mely úžasnou atmosféru. Tleskám.
Jitka Hašková
4.4.2022 16:00
Pražské pasáže jsou moc zajímavé. Škoda, že zmizely některé na Starém městě. Díky moc Věro.
Alena Vávrová
4.4.2022 15:50
Tak jsem si připomněla, jak jsem čekávala na syna, když byl ještě svobodný. Byla to jedna z pasáží na dol. konci Václaváku - buď sm. k Jungmann. nám., nebo do Františkánské zahrady. Jinak jsou pro mne pražské pasáže neznámé končiny.
Lenka Kočandrlová
4.4.2022 15:22
Některé ty pasáže si pamatuji,většinou bývaly ponuré a špinavé....U nás ve Varech byla a dosud je jedna Pasáž.Bývalo v ní kino Praha , Moravská vinárna a papírnictví. Proti těm pražským je dost úzká i krátká.
Margita Melegova
4.4.2022 13:21
Pred lety jsem o poledni prestavce sedavala ve Frantiskanske zahrade, chodila jsem do ni pasazi Archou, dekuji za pripomenuti, ze bude cas ji navstivit zase az tam vsechno rozkvete.
Naděžda Špásová
4.4.2022 13:03
Věrko, to je paráda, dost jsi se naběhala, ale výsledek je super. Některé pasáže znám z osobních návštěv. Fotky jsou moc pěkné.
Alena Velková
4.4.2022 12:05
Dobrý nápad!
Jana Vargová
4.4.2022 11:58
Paní Ježková, díky za nakopnutí. Při akci Malostranské dvorky jsem kdysi objevila další pasáže, ale napsat o nich jsem velmi upozadila. Vaše foto procházka je vynikající.
Anna Potůčková
4.4.2022 11:14
Moc hezký článek doplněný moc hezkými fotografiemi. V Praze jsem zase až tak mockrát nebyla, takže pasáže neznám a tak jsem moc ráda za tento článek o nich.
Martina Růžičková
4.4.2022 10:31
Věro, nápad pana Zelenky i tvoje provedení se mi moc líbí. Fotky pasáží se ti povedly.
Načíst starší příspěvky