Ilustrační foto: Pixabay
Dovolená u moře s Lochneskou
24. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
jana cenkova
20.4.2023 14:09
Tk to jsem se dost zasmála.Lochneska. Paní na to šla teda zajímavě. Kdyby mi byl někdo dost protivný už doma... ale jak vidno, přežila to. Já bych ale i za cenu,že budu raději doma,s někým takovým nikam nejela. To raději sama.
Dana Novotná
8.5.2022 14:45
Protože se mi taky stávalo, že nemám s kým jet k moři, tak jsem si hledala spolucestující na netu. A to mi bylo tak 60+. A jednou na poznávačku mi odmítly všechny ženy, a zůstal pouze muž. Jednou za mnou přijel, seznámili jsme se a pak jeli. Naprogramovala jsem ho co si vzít na oblečení, abych se za něj nemusela stydět, a večer spaní. Taky si myslel, že to bude jinak, ale já jsem ho kategoricky umravnila, a vzal to. Potom do konce to bylo tak nějak v pohodě, ale po návratu jsme se rozloučili a konec. Další roky jsem se seznámila s "holkama" se kterýma jsem byla i někollikrát. Až na jednu pražandu, se kterou jsme si taky nesedly. Holt někdy se to nevydaří.
Zdenka Soukupová
25.4.2022 13:07
Hanko, tohle bych taky nedala. Ale dalo by se tomu říct mladická nerozvážnost.
Hana Rypáčková
24.4.2022 17:50
Hani, první cesty do Itálie mi to připomnělo. Tři pokoje, jedna kuchyně a toaleta. Tři rodiny ve frontě na záchod a boj o nádobí.. My vozili vnoučata a bylo nás dost na jeden apartmán . A jeden děda s babkami ve vedlejším byl nešťastný, roztahovaly se tam a jeho štípaly.. Kamarádka rozvedená, zase měla každoročně moře s chlápkem, který tajil před maminkou / bylo mu 50 /, že nemá partnerku / byl gay/. Bezva prý dovolená.. Někdy s ním musela jet za maminkou na Slovensko..
Hana Šimková
24.4.2022 17:48
Děvčata tomu se opravdu nedá říkat odvážnost, ale blbost. Já jsem ho vůbec neznala, neřekli jsme si žádná pravidla , ale on si myslel, že to bude mít s výhodou. No byla jsem ještě hodně mladá a opravdu mi všechno nedošlo.
Jana Šenbergerová
24.4.2022 14:21
Hanko, nejen odvážná, ale v mých očích i lehkovážná a naivní. Nedovedu si představit muže, který by se nepokusil využít skutečnosti, že ve stejné místnosti spí cizí žena, natož v manželské posteli, když leží vedle ní. Ale je dobře, že ses nenechala otrávit tak, aby sis svůj pobyt v příjemném prostředí u moře, které máš ráda, neužila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci