Aneta Gedeon
25.3.2025 13:07
Panenský Týnec jsem navštívila už několikrát a pořád mě to místo fascinuje. Ta atmosféra mezi zdmi nedostavěného kostela je fakt silná. A když už jsme tam, nikdy nevynecháme ani menhir u Klobuk. Děti ho milují! Když je hezky, bereme s sebou i piknikové věci z https://armik.cz/ – deka, termoska, něco malého na vaření… všechno skladné a praktické. Takové výlety mám nejradši.
Helena Přibilová
26.4.2022 20:55
Paní Alenko, děkuji za další krásnou fotoreportáž. Všechna místa, o nichž se zmiňujete, znám a připojila bych k nim ještě jedno, které se nachází v této oblasti a je mi obzvlášť milé. Jedná se o Žerotín, obec asi 1 km od Panenského Týnce, na druhé straně od hlavní silnice. Na zřícenině bývalého hradu zde vyrůstá nádherný třešňový sad, který každým rokem jezdíme obdivovat. Je to klidné a kouzelné místo.
Jitka Caklová
26.4.2022 20:31
Aleno, už víc jak 7 let nosím v hlavě Tvůj článek Nedělní zimní výlet za tajemnem, s plánem, že se tam některého 30.4. vypravím, případně 1.5. na východ Slunce nad Řípem. Letos mi to snad konečně vyjde. Dík za připomenutí :-)
Antonín Nebuželský
26.4.2022 13:06
Děkuji za hezký článek, tam jsem ještě nebyl, takže je to téma na prázdniny. Jen připomenu, že nedaleko Peruce jsou Kamenná slunce, u Hnojnice, kde jsem se stavil loni cestou za Oldřichem a Boženou. Díky ještě jednou za příjemné povídání, zvlášť v dnešní době potřebné.
Eva Mužíková
26.4.2022 12:17
Ta kaplička je opravdu nádherná. Hezké zajímavé toulání.
Hana Polednová
25.4.2022 17:48
Álo, hrozně ráda čtu Tvé články. Tvým touláním jsme mohli navštívit tolik krásných míst v Tvém rodném kraji a ty fotky, to je nádhera, děkuji!
Vladimír Mrázek
25.4.2022 11:05
Dobře znám, spojením s návštěvou Loun či Slaného pěkný celodenní výlet.
Alena Vávrová
24.4.2022 17:45
Moje dlouholeté přání podívat se na tato místa (především do Panens. Týnce) jsem si zatím nesplnila, ač o tom místě vím již dlouho. Dokonce jsme měli kamaráda, který tam ty zemské síly měřil svým vynalezeným přístrojem a hledali tam s kolegou případné uložení ostatků sv. Anežky České. Kdož jste před lety byli také na 60k.cz, vzpomeňte se mnou na p. Jar. Flegra.
Elena Valeriánová
24.4.2022 17:32
Je to nádherný kraj plný kouzelných míst a Ty jsi patriot jak se patří. Ráda bych se s Tebou vypravila na spoustu míst, která nám přibližuješ svým touláním. Děkuji.
Marie Měchurová
24.4.2022 17:18
Alenko, všechny Tvoje výlety jsou zajímavé a fotky perfektní. Ráda jsem poznala nové místo.
Načíst starší příspěvky