Všechny fotografie: Jiří Hudeček
České Budějovice
29. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
7.5.2022 13:57
V Budějicích jsem byla poprvé na školním výletě, a už tehdy mě zaujalo to velké náměstí. Děkuji za připomenutí. Moc hezké fotky, jako vždy!!
Jitka Mošovská
5.5.2022 21:06
Před týdnem jsem navštívila Č. Budějovice novým modrým vlakem tam i zpět. Bezva jízda.
Jana Kollinová
30.4.2022 12:07
České Budějovice jsem několikrát navštívila služebně a Váš exkurs do zajímavostí města vítám. Fotografie skvěle doplňují text. Pane Hudečku, zaujala mě modrá na Vašich fotografiích a říkám si, kolik je odstínů modré?
Dana Puchalská
29.4.2022 20:52
Jiří, děkuju. České Budějovice jsou opravdu krásné město. Stejně jako Tvoje fotografie.
Helena Přibilová
29.4.2022 20:21
Do Českých Budějovic jsem se poprvé podívala v roce 1988, kdy jsme byli na čtyřdenním podnikovém zájezdu v jižních Čechách. Vzpomínám si , že jsme bydleli v hotelu přímo na náměstí. Od té doby jsem město navštívila několikrát a pokaždé se na cestu do jižních Čech těším. Děkuji za hezké fotografie.
Alena Vávrová
29.4.2022 16:03
Móc krásné. ČB mě zatím míjejí, vždycky jsem jen projížděla někam, nebo odněkud.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci