Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Jurečková
5.5.2022 14:41
Obdivovala jsem ji. Sbírala její fotky a lepila jsem si je do sešitu. Držela jsem jí palce. Na to vše si vzpomínám...
Marie Ženatová
5.5.2022 05:52
Paní Věru Čáslavskou jsem jako sportovkyni velmi obdivovala*
Marie Měchurová
3.5.2022 17:32
Měla jsem možnost potkat ji několikrát osobně. Mám fotku, když byla u nás po svatbě s Odložilem na honu.
Eva Kopecká
3.5.2022 17:00
Paní Čáslavská to v životě opravdu lehké neměla. To, k čemu došlo mezi jejím synem a jeho otcem, nevidím jako selhání její výchovy. Některý rodič je zvyklý jednat po celý život s dítětem z pozice toho silnějšího. Bohužel zapomíná, že se z dítěte stal dospělý člověk. Který si nenechá vše líbit a umí se svojí silou taky proti rodiči postavit. To dospělé dítě bohužel umí ledacos vrátit. Mluvit by o tom mohla ráda starých lidí. Znám pár takových, podle nichž vyšlapovaly celé rodiny. Mluvili do všeho dospělým dětem, které již šly do věku pokročilého. Takoví lidé s přibývajícími roky a nemocemi nemohou čekat láskyplnou péči,protože všichni členové rodiny vědí, že je budou komandovat i jako nemohoucí. Odložení do LDN, do domova důchodců, možná pozdě zjistí, že ten vztah s dětmi měli vzít z jiné stránky....nevím, co bylo předmětem sporu syna a otce. Synovi zřejmě ruply nervy. Což ho samozřejmě neomlouvá. Násilím se spory nevyřeší.
Alena Vávrová
3.5.2022 14:57
Věra Čáslavská byla nejen můj nedostižný sportovní idol.
Vladimír Mrázek
3.5.2022 13:27
Vynikající sportovkyně. Paní Čáslavská však zřejmě zklamala při výchově syna, kterého měla ve výlučné péči.
Olga Škopánová
3.5.2022 07:17
Jak ještě pak někdo může tvrdit, že ti komunisté byli vlastně hodní kluci?
Daniela Řeřichová
3.5.2022 07:09
Věra Čáslavská měla pevný charakter, čest a hrdost. Její život jsme sledovali s pohnutím. Ve sportovním světě zanechala nesmazatelnou stopu.
Svatava Páleníková
3.5.2022 06:38
Moc pěkná vzpomínka na paní Čáslavskou. Velmi intenzivně jsme s manželem prožívali její úspěch v Mexiku. Mysleli jsme si, že svět nás vidí a vše skončí pohádkově jako v závodech paní Věry. Bohužel, nestalo se.