Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
10.5.2022 19:57
Váš pěkný článek mi připomněl můj příjemný měsíční lázeňský pobyt po operaci srdce. Pohoda, kavárna, koncerty.
Jana Šenbergerová
10.5.2022 19:48
Poděbrady jsme navštívili jen díky srazu íčka. Moc se nám tam líbilo. Počasí nám přálo a tulipány kvetly stejně krásně jako na vašich fotografiích. Díky.
Alena Vávrová
10.5.2022 16:24
Poděbrady mám také moc ráda a byla jsem tam ve vzdálenější i bližší minulosti mockrát. Díky íčku a naší milé a obětavé přítelkyni Lidmile jsem tam poznala mnoho míst, m.j. jsem díky ní byla přímo ve strojovně elektrárny. Moc se mi líbí plavba parníkem k soutoku Labe s Cidlinou a pak pěšky nebo turist. vláčkem zpět do města. Těším se, že se tam brzy opět podívám a nechám se unášet nádhernou atmosférou tohoto místa, k němuž mě poutá i mnoho vzpomínek.
Dana Puchalská
10.5.2022 14:59
Vlad'ko, děkuju za moc pěkně zpracovaný článek o Poděbradech. A fotogalerie je ona pověstná třešnička ,která Tvůj článek ozdobila.
Naděžda Špásová
10.5.2022 14:37
V Poděbradech jsem byla několikrát, jezdila jsem tam na školení, pak lázně a pak íčko. Mám je ráda a líbí se mi.
Vladimír Mrázek
10.5.2022 12:22
Poděbrady navštěvuji několikrát do roka, bydleli zde mí předkové. Doporučuji rovněž, ryze z turistického zájmu, návštěvu místního hřbitova, nemovité kulturní památky. Jsou zde pohřbeni např. malíř Kuba, spisovatel Říha, překladatel Zábrana a další umělci.
Věra Ježková
10.5.2022 12:17
Ráda jsem se do Poděbrad na chvíli vrátila. Byla jsem tam několikrát s přítelem na lázeňském pobytu.
Daniela Řeřichová
10.5.2022 11:34
Vlaďko, jako vždy precizní článek se zajímavostmi o městě a pěknými fotografiemi. Poděbrady jsem si v posledních letech zamilovala, je zde bohatá kulturní nabídka a možnosti výletování. Budu zde trávit opět týden od 31. července.
Hana Haluzová
10.5.2022 11:23
Děkuji za aktuální fota města i povídání. Udělala jste mi radost. Když jsem u kamarádky v Kolíně, vždycky si najdu čas a zajedeme i do Poděbrad. Mám to tam moc ráda.
Jana Vargová
10.5.2022 09:04
Krásné připomenutí hezkého města. Procházka kolem řeky je příjemná a elektrárna zajímavá. V Poděbradech jsme byli nedávno, ještě za chladného počasí. Než jsem stačila fotky zpracovat, tak jste mě předběhla! V tom dobrém slova smyslu. Díky moc.