Marie Faldynová
14.5.2022 20:04
Zdědila jsem po kamarádce halenku strakatou tak, že bych si něco takového nekoupila - a kupodivu v ní vypadám lépe, než jsem čekala. Navíc je z příjemného materiálu. Překvapila jsem sama sebe :-))
Svatava Páleníková
14.5.2022 13:20
Líbí se mi odvaha některých žen obléci si výstřední oděv (ať už barvou či střihem). Já tu odvahu nikdy neměla, ani v mládí, ale tiše jsem záviděla těm holkám či ženám, které "do toho" šly.
Martin Vrba
13.5.2022 13:36
10:53 Jo, už jsem si to našel, ta paní se stejným vkusem a pohledem na život starších lidí (ona to také nebere podle data narození) se jmenuje Alena Horylová https://www.i60.cz/clanek/detail/28734/vyrazne-sperky-se-nehodi-pro-zeny-vyssiho-veku-opak-je-pravdou
Martin Vrba
13.5.2022 10:53
Mám moc rád i výrazně naparáděné i starší ženy. Oblečení – jakékoli oblečení se musí umět hlavně nosit a ne už dopředu mít ve výrazu k přečtení: „To mám v tom ránu – to proto ti lidé na mne tak čumí!“, ale vždy jen: “Určitě se v tom každému líbím, proto na mne všichni s obdivem koukají.“:) Vždy si ty ženy představuji, jaké musely být krásné za mlada, když jsou tak pěkné a upravené i v tom vyšším věku. Na koncertu Paula Anky v Kongresovém centru v roce 2014 (hrozně to letí) mne potkaly dvě starší dámy v mém věku a moc jim to slušelo, někdo by řekl, že byly „až přezdobené“, samy mne pozdravily, tak jsem jim odpověděl, ale nevěděl jsem, koho zdravím. A popošel jsem pár kroků, náhle jedna z nich zavolala: „Martine, ty jsi nás nepoznal, my jsme přece ty kočky z televize“, a udělaly na mne mňau, tak jako to dělávaly tehdy před mnoha lety. Povídám, nekecejte, ty vypadaly jinak a ta více mluvná (odjakživa) povídá. „To se ví, že to jsme my, dědečku.“ Tak jsme se začali bavit ve stylu těch našich 70 - 80. let, když nám bylo kolem 20 let a bylo nám fajn. A pokračovali jsme pak i po koncertě ve vinárně a vzpomínali jsme na televizi i na módu (ta silnější si vychvalovala mrkváče) https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/152882-moda-za-totace-plisnaky-mrkvace-a-elastaky a na náměstkyni ředitele Zelenky - Balážovou, která chodila holkám do studia na Burze přeměřovat minisukně. Jo – ať se ženy pěkně oblékají v jakémkoli věku a klidně výrazně. Moc jim fandím a z íčka se mi líbila ta paní, která vyrábí ty větší netradiční šperky z kovu – jak se jmenuje – ach ta skleróza. Tak jsem se zase zakecal.:)
Daniela Řeřichová
12.5.2022 20:59
Proč ne? Každá žena je originál a je mi sympatické, když muži ocení její autentičnost i v odívání.
Hana Řezáčová
12.5.2022 20:49
Pokud něco takového ženě nevyhovuje, necítí se, mám s tím problém, tak to není pro ni to "pravé ořechové" ... Výrazné barvy, vzory, modely - to se musí umět nosit a dámy na foto to, zdá se, umí a moc jim to sluší ...
Helena Přibilová
12.5.2022 20:44
Ráda nosím vzorované oblečení (halenky, trička, sukně), ale vždy je doplním jednobarevným kouskem tak, aby výsledek nepůsobil "přeplácaně".
Jana Šenbergerová
12.5.2022 19:40
Zřejmě ve svém těle nosím starou cikánskou duši, která celým srdcem touží po barvách, ale rozum zblblý pochybnými názory na to, co se hodí a co ne, jí v tom úspěšně brání. "Takže je jistě moudré nosit celý život černou, modrou a bílou barvu, protože to svědčí o dobrém vkusu," to je část věty, na které nic moudrého neshledávám, zatímco s touto částí věty plně souhlasím: "... barevná halenka s výraznými květy rozhodně není výraz nevkusu." Ale to je pouze můj názor, se kterým nikdo nemusí souhlasit, ale také mi ho nemůže vyvrátit. Stačí, že s námi mává politika, nevidím důvod, aby totéž dělala móda. :-)
Jan Zelenka
12.5.2022 18:45
To je přímo strašné.
Irena Mertová
12.5.2022 17:53
Dano, já mám myslím jednu blůzku i s těmi papouchy. Když se vzpomenu, vezmu si ji na pivo... :-) - jestli nějaké bude.
Načíst starší příspěvky