Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Hana Polednová
						18.5.2022 20:38
						Danuško, hezká "Májová". Škoda, že jsi nezačala už "Lednovou". Určitě bude pokračování.

Soňa Prachfeldová
						18.5.2022 20:10
						Tvoje snová peřina Danuško musela být protkaná hvězdami. Přírodní krásy nemají obdoby a jaro patří k nejkrásnějšímu času, kdy se vše klokotem dere k životu.

Dana Kolářová
						18.5.2022 12:42
						Moc vám všem děkuji za milá slova  ♥

Alena Vávrová
						17.5.2022 20:06
						Krásné májové čarování ♥ !

Jana Jurečková
						17.5.2022 18:38
						Máj umí vykouzlit skutečné melodie. Vlastně ani nemusí kouzlit. Příroda se probouzí, ptáčci zpívají, je to oslava jara. Děkuji.

Jitka Hašková
						17.5.2022 17:59
						Krásná básnička, díky Dano.

Jana Šenbergerová
						17.5.2022 15:48
						Májová obloha je stejně fascinující jako májové zpěvy ptačí, které utichají, když se začnou objevovat hvězdy a znovu propukají v plné síle, když jdou hvězdy spát. Tomu se nevyrovná žádná divadelní scéna ani koncert. Tvé verše mi to připomněly, i když dnes bude nebe bez hvězd a ptáci se asi také nepřetrhnou.

Marie Novotná
						17.5.2022 15:48
						Ta Májová mne potěšila,pro pochvalu teď hledám slova.Že básnit umíš,je mi známo,povedlo se,milá Dano  :-)

Anna Potůčková
						17.5.2022 14:11
						Podařila se Májová, jistě se podaří i další jako Červnová, Červencová atd....

Eva Mužíková
						17.5.2022 09:05
						Povedená Májová.

Načíst starší příspěvky