Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Martina Růžičková
18.5.2022 21:33
Moc pěkná fotoreportáž. :-)
Hana Čadová
18.5.2022 14:12
Hezký článek, krásné fotky. Na Hostýně a v Kroměříži jsem byla týden před vaším setkání. Morava je krásná zem.
Jana Šenbergerová
17.5.2022 19:16
Mám radost, že jste si sraz hezky užili a děkuji za to, že mám možnost aspoň si o něm počíst a prohlédnout si fotky, které mluví za všechno.
Marie Novotná
17.5.2022 15:54
Tolik krás,je mi moc líto,že jsem opravdu nemohla,a to nejen ze zdravotních důvodů. O to víc mne těší články a fotečky ze srazu. Vše bylo perfektní,jak je vidět.
Libuše Heulerová
17.5.2022 14:10
Maruško, bezva prezentace setkání...seš moc šikovná a ještě jednou dík!!! Bylo to moc a moc krásný!
Naděžda Špásová
17.5.2022 14:10
Marie, fotky jsou jako vždy super. Je vidět, že se vše povedlo na 1 s *****.
Jitka Mošovská
17.5.2022 12:17
Maruško, bylo to moc fajn, děkuji tobě, manželovi, Aničce a Vlastě za provedení ve vašem kraji a pohoštění. Nejvíce se mi líbil pobyt na sv. Hostýně.
Hana Polednová
17.5.2022 10:35
Maruško, díky za článek a fotky. Vrátila jsem se vzpomínkami na báječné setkání a na místa, která jsem dosud neznala. Asi už bych je sama ani nenavštívila. Jsem šťastná, že jsem mohla Hostýn a okolí poznat s milými přáteli a už se těším na další setkání. Děkuji Ti za skvělou organizaci a milé pozvání do vašeho kraje.
Blanka Lazarová
17.5.2022 09:53
Bezva organizace, příjemné prostředí, příjemní lidé, nechyběla legrace. Co víc bychom si mohli od setkání přát. Možná těšit se na další. Maruško, pěkná fotodokumentace, díky za všechno.
Hana Rypáčková
17.5.2022 09:50
Díky, jako bych tam byla s vámi...
Načíst starší příspěvky