Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Nevšední odpoledne
18. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
18.5.2022 20:20
Krásný rodinný výlet, každý si přišel na své. Zajímavé, že do koní jsou více poblázněna děvčata. Moje nejstarší vnučka má také svoji klisničku, jezdí někam na závody. Přiznám, že mám z koní respekt, líbí se mi, jsou to ušlechtilá stvoření. A fotky máš hezké, ne že ne Naďko.
Alena Vávrová
18.5.2022 20:10
Vnučky mají ušlechtilou zálibu. Koně jsou impozantní zvířata. A u vody je taky moc krásně. My jsme s vnučkami také často byli někde v jízdárně, aby se projely. Dík za sdílení.
Alena Švancarová
18.5.2022 19:43
Nado,včera jste dávala Loutana na foto dne,ihned mě oslovil,moc se mi líbil.
Věra Ježková
18.5.2022 17:59
Naďo, opravdu vydařené odpoledne. Koně se mi samozřejmě líbí, ale chovám k nim respekt.
Elena Valeriánová
18.5.2022 14:42
V současné době, kdy prožívám více špatných chvilek je Tvůj článek o radosti takové pohlazení po duši. Vím, jak to bylo pro Terezku těžké, když odešel ten její první koník, tak ji přeji moc krásných chvil s tímto čtyřnohým fešákem.
Anna Potůčková
18.5.2022 12:04
Nadi obdivuji Tě, chrlíš články jeden za druhým. A pokaždé je na co se dívat na Tvých fotkách. Zejména mám ráda ty Tvé fotky, na kterých jsou vodní hadiny.
Eva Mužíková
18.5.2022 11:09
Tak to tedy čučím, to je nááádherný koník a vypadá že je to kliďas. Určitě z něj má Terezka velkou radost. Fotky krásně barevné, místní kocour je asi hodně přátelský. Máš koukám novou "hlavu", nebo se pletu???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci