Úvodní foto archiv Jana Zelenky, foto v textu Pixabay.com
Já chci prostě jen žít!
25. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
28.5.2022 07:53
Ano, je to tak. Je to naše zklidnění, nepotřebujeme pořád něco dohánět. Včera mi nebylo nejlépe a v tu chvíli si pomyslím, jak hezké jsou úplně všední chvíle a přeji si, ať to ještě chvíli vydrží. Aktivní rádci nechť radí tam, kde jim naslouchají.
Marie Faldynová
27.5.2022 19:34
Co bylo nezměníme, co bude nevíme, jen to co je můžeme ovlivnit, radost z jarní přírody je tu pro všechny. Díky za sdílené zážitky.
Hana Šimková
27.5.2022 09:25
Mám dojem, že všichni chceme žít a svůj život si v tomto věku už utváříme podle svých možností a ne podle nějakých aktivistů.
Jitka Caklová
26.5.2022 17:04
"Já chci prostě jen žít!" Všechno jde, když se chce. Jen to nepůjde s iluzemi (mylnými představami), že to půjde jen když všichni kolem mě se budou chovat podle mých představ. To nebudou nikdy, "aktivisté - neaktivisté".
Jana Kollinová
26.5.2022 16:19
Dokonalé! Cituji: "Já chci prostě jen žít!" Kdo ne? Přání, vyznání, bytostná touha po uchopení krásných okamžiků nebo výzva?
Hana Rypáčková
26.5.2022 07:32
Na život snad ani návody a rady neplatí. Každý má svou cestu a kopírka nefunguje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci