Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Výlet do Děčína
29. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
30.7.2022 18:07
Děčín je mé rodné město a skoro do mých 5. let jsem tam občas bydlela (táta jezdil jako šífař na lodi a my s nim, proto nemohu napsat, že jsem tam jen bydlela. Minimálně polovinu roku jsme trávili na lodi. Potom jsem do Děčína jezdila každé prázdniny k tetám, a tak okolo mých 15. let jsme se sestřenicemi Pastýřák (tak místní před mnoha lety Pastýřskou stěnu nazývali) navštívily. Paráda. Naposledy, když jsme byli s Jiříkem v Děčíně, jsme stěnu obdivovali zdola a pak i z lodi při plavbě do Bad Schandau. Ale v září!!! Možná se sem podíváme.. Krásné fotky Nadi.
Dana Divišová
1.6.2022 15:57
Hezký příspěvek. Děčínsko i Ústecko máme s kamarádkama docela prochozené. Je tam moc hezky. Jezdíme vlakem většinou z Kralup. Na Pastýřské stěně jsme byly na kafíčku...je odtud opravdu krásný výhled. Fotky jsou moc hezké.
Helena Votíková
31.5.2022 06:33
Naďo, udělali jste si moc pěkný výlet. Děčín jsme navštívili během pobytu v Hřensku, tehdy nám počasí moc nepřálo a do skal se nedalo jít. Moc se mi líbil zámek a zahrada. Fotečky máš, jak jinak, nádherné.
Helena Přibilová
30.5.2022 20:59
Paní Naďo, díky Vašim krásným fotografiím jsem si připomněla svoji návštěvu Děčína před lety. Zvláště vzpomínám na místní zámek a jeho nádhernou růžovou zahradu.
Blanka Lazarová
30.5.2022 15:05
Když jsme byli v Hřensku, Děčínem jsme jenom profrčeli. Vidím, že to byla škoda. Stálo by za to se zdržet. Je tam co obdivovat. Tak snad příště. Díky za připomenutí a virtuální procházku.
Marie Měchurová
30.5.2022 10:20
Popisovaná místa jsme si prošli i ty nádherné výhledy známe. Do Děčína se chystáme v polovině června, už plánuju výlety a těším se. Hezká fotodokumentace výletu.
Dana Puchalská
30.5.2022 08:39
Nad'o, děkuju za zajímavý článek a krásnou galerii fotografií. Děčín neznám,jen jsme tudy občas projížděli při výletu ke známým.
Jana Šenbergerová
29.5.2022 18:47
Naďo, díky. Tam jsem byla a všechno navštívila. Moc ráda bych se do Děčína vypravila s Pavlem. Uvidíme, jestli se nám to povede zorganizovat. Fotky mě moc potěšily.
Anna Potůčková
29.5.2022 15:57
V Děčíně jsem jednou byla a to krátce po naší svatbě, což je hezká řádka let a ve městě se mnohé jistě změnilo. Již tehdy se mě město líbilo a jela bych znovu, kdyby byla příležitost. Nadi díky za hezký článek i fotky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci