Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Olga Škopánová
21.6.2022 11:10
Ona existuje i alergie na slunce, projevuje se červenou svědivou vyrážkou, nikomu to nepřeju.
Věra Ježková
21.6.2022 09:13
Trend-netrend, slunce mi nedělá dobře na pleť, musím používat krém s nejvyšším ochranným faktorem. Ke spokojenosti ho příliš nepotřebuju, dávám přednost dním polojasným až deštivým. Představa opalování se bez pohybu v parném dni ve mně asociuje utrpení v pekle.
Jan Zelenka
20.6.2022 22:21
Mám rád slunce. Ale v Řecku jsem zažil 43 stupňů a podobnou teplotu v egyptském Údolí králů. To už bylo hodně. Nyní, ke stáru, mi vysoké teploty vadí, protože jsem kardiak.
Jiří Dostal
20.6.2022 21:35
:-) Jak plkal Hrabalův strýc Pepin: "... dřív, jak měl někdo dvě měšťanky, už nechodil moc na slunko, kdežto dneska se opalujou i prezidenti... " Souvislost s kardiovaskulární indispozicí ale bývá někdy obrácená; jestliže nám pobyt na slunku nedělá dobře, nejsme zpravidla oběhově fit. Sám jsem to poznal při courání městem podvědomým přecházením ze slunné na stinnou stranu ulice.
Eva Kopecká
20.6.2022 21:02
Jsem typ, který se opálí i ve stínu. I když mu u moře dovolená proprší. Jenom kdyby to vydrželo. Jak rychle se ten zlatavý nádech usadí, tak rychle zmizí. Na sluníčku se smažit bych nevydržela, bylo by mi špatně. I ten vzduch opaluje. Záleží na tom, jaký je člověk typ....
Anna Potůčková
20.6.2022 13:09
Pokud se sluníme s rozumem, myslím, že to našemu tělu prospívá. I sluníčka musí být míra. Já osobně mám nejraději sluníčko když jsem u vody a ve vodě. Jinak mám pokožku chráněnou lehkým oděvem i na zahradě
Dana Puchalská
20.6.2022 10:40
Kam nechodí slunce,tam chodí lékař.
Jitka Caklová
20.6.2022 10:31
Všechny možné výzkumy jsou na 3 věci, úplně stačí zdravý selský rozum a moudrost předků. Jako mladá jsem na rozdíl od rodičů, jednotila řepu, mák, sušila seno..... jedině v dvoudílných plavkách. Pochopitelně za prudkého poledního slunce se nepracovalo. Žádné vymoženosti jsem na sebe nepatlala a od jara do podzimu jsem byla jak "Černohorka". Dnes Slunce není jiné, jak se nám někteří snaží nacpat do hlavy. Jen kůže trochu zestárla a namísto mazání "sr.....i" si tělo chráním lehkým vzdušným oblečením.
Antonín Nebuželský
20.6.2022 09:15
Je to zdarma. Aspoň v tuto chvíli. Využijte možnosti...