Dušan Brabec
1.7.2022 15:16
Pouze mne napadlo, že když zůstane po vdově nebo vdovci hodně pěkných, mnohdy i skoro nepoužitých věcí, jak šatstva, tak obuvi apod., je škoda to nacpat do kontejneru na tyto věci. Možná by si to mezi sebou mohli vdovci a vdovy povyměňovat - tím myslím opravdu jen krásné (a v pořizovací ceně drahé) věci. Co říkáte na ten nápad?
Daniela Řeřichová
1.7.2022 09:35
Pocházím ze šestičlenné rodiny, kde se stále přešívalo a dědilo. Od chvíle, kdy jsem se osamostatnila, si kupuji nové, většinou jednobarevné oblečení. Secondhand považuji za užitečnou záležitost, spoustu nepoužívaných věcí- nejen oblečení- odvážím do Sue Ryder.
Hana Čadová
30.6.2022 21:42
Do "sekáče" chodím nakupovat. Hodně oblečení jsem zde koupila pro vnoučata. Dámy "celebrity" také tyto obchody navštěvují. Paní Nora Fridrichová založila v Praze pro samoživitelky obchod Šatník. Také zde pro oblečení chodí ženy z Ukrajiny.
Eva Kopecká
30.6.2022 20:46
Povedla se mi džínová bundička, povedly se mi úžasné šaty s kytičkami, povedla se mi sukně. Všechny tři věcičky jsem nosila ráda. Dokud mi byly...
Hana Řezáčová
30.6.2022 13:40
Já jsem byla v sekáči jednou, tak třicet let zpět, oblíbeným rejdištěm se tedy pro mne obchody "z druhé ruky" nestaly ... Oblečení nekupuji mnoho a vydrží mně dlouho, deset let a více klidně, takže neplýtvám a nevyhazuji oblečení protože už jsem to nosila loni a musím mít nové ... Nedávno jsem byla na srazu 50 let po maturitě a vzala jsem si kabelku, kterou mám dvacet let a ještě jsem s ní dělala parádu ... Mám tedy "trend" nosit nošené doma :-)
Jana Kollinová
30.6.2022 11:57
Bylo období, kdy jsem nakupovala v sekáči s italskou módou.
Olga Škopánová
30.6.2022 11:43
Sekáče si užívám v normálním obchodě na mě nic nemají.
Eva Mužíková
30.6.2022 09:46
Také já jsem si v sekáči nakoupila hodně hezkých kousků. Ale když tam vyrazím, musím mít hodně času, abych si mohla vše v klidu " prohrabat". Takové ty koše dokážu pomaloučku prohrabat až na dno, dávám vše prohlédnuté na druhý koš a objevuji to co jiný přehlédl:))))
Marie Měchurová
30.6.2022 09:15
Já sekáče miluju. V normálním obchodě s oblečením mě nepotkáte. Od dcer na Vánoce dostáváme prádlo, jinak se "strojíme" v sekáči. Někdy se mi podaří opravdu parádní "úlovek". S manželem máme běžnou konfekční velikost, tak to nebývá problém. Koupila jsem v sekáči hezké batohy, kabelky a dokonce závěsy a záclonky. Prodej a nákup na našem největším portálu s použitým zbožím patří už několik let k mým koníčkům.
Irena Mertová
30.6.2022 08:55
Pro staré věci jsem měla vždycky slabost. Ale v sekáči jsem se neoblékala, nic jsem tam "neulovila". Svého času jsme s kamarádkou dokonce provozovaly bazar. A jak vidím někde knihobudku, už se v ní přehrabuji - a zase tam knihy dávám, také do charitativních kontejnerů.
Načíst starší příspěvky