Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jindřich Berka
9.6.2022 09:42
Dobrý den, psal jsem pozvánku pro rodiče. Jedeme s dětmi na školní výlet. Je červen, měsíc výletů. Připsal jsem tam důležité sdělení, že trasa po naučné stezce je 12 km a že ji ujde i jejich 68 letý učitel, který má kardiostimulátor, náhradní umělý kloub na pravém koleni a cukrovku. Ne, není to fixce, ale skutečnost. Některé děti to totiž nedají!!!! Jindra
Hana Čadová
9.6.2022 09:13
Děti jsou lenoši. Ale také vidím cvičence, kteří jedou do posilovny autem. Já nachdím denně hóódně kroků.
Jitka Caklová
9.6.2022 08:35
Nevím, čemu se kdo diví, vždyť děti od nejútlejšího věku jsou k lenosti vedeny. Bez jakékoliv zodpovědnosti za sebe sama jsou auty sváženy až ke dveřím školky, školy, na různé mimoškolní aktivity. Koho dnes zajímá, že jsem celé dětství chodila dva kilometry k vlaku za každého počasí a měla mimoškolní povinnosti. Kolo jsem si koupila, až když jsem si na něj vydělala. Přestože boj do mého života nepatří, tak ne nadarmo se říká "těžko na cvičišti - lehko na bojišti". Co pro mě bylo povinností, je dnes zálibou a zdravý pohyb je pro mě práce. Určitě mi nepomůže stěžování-si, "tu mě bolí, tu mě píchá". Stále ctím odkaz Ch. Erikssona na svém profilu ♥
Antonín Nebuželský
9.6.2022 08:27
Pro doplnění : rád bych venku potkal "prezidentu Janu", kterou vídám v telce a moc se mi, jako chodci, líbí :-)
Antonín Nebuželský
9.6.2022 08:19
Chodím denně, mám k tomu kamaráda (82let).
Jinak chodí většinou ženy, ty mladé, většinou štíhlé, vidím běhat.
Mužů je poskrovnu.
Možná by se hodilo říct, že na to mám čas, v produktivnim věku jsem většinou jezdil. A po práci jsem padnul"" a odpočíval. Asi to tak to mladí mají.
Anna Potůčková
9.6.2022 07:50
V tomto článku se mě líbí hlavně fotka nás Íčkařů, která je důkazem, že senioři se hýbou a mají pohyb. Za sebe potvrzuji, že auto nemáme a na nákup musíme bud pěšky ve vesnici, nebo jet o kousek dál do města. A protože mám ráda přírodu, tak občas na nějakou tu procházku jdu.
Jiří Dostal
9.6.2022 07:24
:-) Ano, pohybem a aktivitou ke změně politické situace! :-)
:-) Zemřít kulí jako jelen ve skoku! :-)