Ilustrační foto: Pixabay
Co bych ještě chtěl
9. 8. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
12.8.2022 23:25
Tak to má být! Nadhled, humor a veselá mysl. Nikdy se neutápět ve smutku, nemá to cenu.....
Libuše Křapová
11.8.2022 11:53
JIndřichu, moc se mi vaš přání a úvahy líbí. Přeji vám, ať se vše splní. A těším se, až nám opět něco napíšete :-)
Lidmila Nejedlá
11.8.2022 09:50
Jindřichu, vy to máte krásně srovnané, malá i velká přání, co chcete dostat i co chcete dát. To je životními zkušenostmi formované myšlení. Ať vám to tak ještě dlouho... dlouho myslí.
Lidmila Nejedlá
11.8.2022 09:50
Jindřichu, vy to máte krásně srovnané, malá i velká přání, co chcete dostat i co chcete dát. To je životními zkušenostmi formované myšlení. Ať vám to tak ještě dlouho... dlouho myslí.
Hana Šimková
10.8.2022 19:40
Moc milé povídání a pokud podle těch přání žijete, může se Vám jenom závidět. I Vaše paní musí být s Vámi šťastná. Děkuji za článek.
Zdenka Soukupová
10.8.2022 13:57
Hezké a povzbudivé zamyšlení. Přeju vám, abyste i s nemocným srdcem vše zvládal.
Jitka Caklová
10.8.2022 12:40
Kvituji vše, co by pan Berka ještě chtěl, případně nechtěl. Nedovoluji si s čímkoliv nesouhlasit, přestože můj životní směr se v mnohém liší a nebylo tomu tak vždy. Až moje skutečné poznávání reality v posledních dvou letech mě, troufám si říci/napsat vede správným směrem a ne vždy stačí "chtít, nebo nechtít". "Přání je otcem myšlenky." a síla myšlenky má větší moc než jen "chtít".
Jana Kollinová
10.8.2022 11:59
Článek se mi moc líbí. Když jsem jej pročítala tak se mi věty pozvolna skládaly do veršů o životě, touze, lásce k nejbližším až po nostalgickou pokoru poutníka životem. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci