Cesta autobusem přes řeku Vislu. FOTO: Marie Ženatová
Skvosty severu Polska
18. 7. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Schmíd
22.8.2022 11:30
Zdravím,rád si čtu Vaše vzpomínky,jen škoda,že nám ten čas tak rychle ubíhá.
Marie Ženatová
23.7.2022 08:05
Moje milé známé i neznámé*, ještě jednou vám ze srdce děkuji za vaše milá slova
Soňa Prachfeldová
21.7.2022 17:00
Maruško to byl nádherný výlet se spoustou zážitků. Umím si představit ty nervy, když se ti ztratila skupina. Vše dopadlo dobře, jak jinak. Lidé se umí domluvit i když každý svým jazykem.
Blanka Lazarová
21.7.2022 15:10
V trojměstí Gdaňsk, Gdyňa, Sopoty jsem byla jako mladá holka a ráda bych se tam podívala znovu. A stejně jako Zuzka si myslím, že Balt má budoucnost. Já to vedro nedávám a ani k moři mě to neláká, leda na jaře nebo na podzim. Díky za virtuální výlet.
Alena Tollarová
20.7.2022 21:09
Maruško, umím si představit to zděšení při ztrátě skupiny. Hlavně že všechno dobře dopadlo a zase jste se sešli. Zájezd byl určitě zajímavý.
Alena Vávrová
20.7.2022 13:50
Maruško, dík za sdílení. V Polsku jsem párkrát byla, ale nebyl to žádný puťák.
Marie Seitlová
18.7.2022 20:56
Pěkný článek o zajímavých místech Polska. Byla jsem tam několikrát i u moře jednou, ale voda byla moc studená.
Martina Růžičková
18.7.2022 20:37
Pěkný článek o zájezdu na sever Polska, který mě již nějakou dobu také láká. Třeba se mi návštěva těchto zajímavých míst také někdy zadaří.
Helena Přibilová
18.7.2022 19:18
Paní Maruško, děkuji za velmi hezký článek o Polsku. Tuto zemi jsme s manželem navštívili mnohokrát a objevili jsme tam mnoho krásných a zajímavých míst.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci