Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Největší české zoo je v Chomutově
11. 8. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
14.8.2022 18:42
Soňo, donedávna jsem myslela, že největší zoo je v Praze. Tuto informaci jsem se dověděla v kvízu.
Martina Růžičková
12.8.2022 21:01
V chomutovské zoo jsem také ještě nebyla, jen jsem o ní četla. Je to dobrý tip na výlet. Prima fotky! :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
12.8.2022 20:25
V Chomutově jsem nikdy nebyla a že je tam i ZOO je zajímavá informace. Hezké fotky.
Libuše Křapová
12.8.2022 17:24
Mám ráda zoologické zahrady:-) My zde máme nejblíž Zlín a Hodonín. Soňo, díky za zprostředkovanou návštěvu a krásné fotky :-)
Eva Mužíková
11.8.2022 22:07
Další zajímavý typ na výlet, také jsem netušila že je to největší zoo u nás. Hezká fotodokumentace Soni.
Alena Tollarová
11.8.2022 21:39
Soni, v chomutovském zooparku jsem byla mnohokrát. Jezdili jsme tam sami a později s vnoučaty. Svezli jsme se na safari. Vnučka byla zblázněná do vlka, ke kterému vedla podzemní chodba a mohla ho pozorovat průhledným krytem přímo ve výběhu. Vlk už tam ale není. Děti rády běhaly v kaskádách tekoucího potůčku podle chodníku, ale myslím, že už je to tam taky jiné. Po posledních dvou návštěvách nerada musím přiznat, že už mě to tam nějak netáhne a to jsem ani nevěděla, že medvěd už je taky jenom jeden. Místo na procházky je to ale pěkné.
Alena Švancarová
11.8.2022 19:41
Tady u nás se říká,že v CHomutově je moc hezká ZOO zahrada.Slyšela jsem to už před časem.
Daniela Řeřichová
11.8.2022 15:50
Hezký článek a fotografie. Zoopark a Kamencové jezero znám, jezdím do Chomutova často za příbuznými. Můj strýc coby hipolog měl na starosti výběr koní do zakládaného parku v 70. letech. Upřímně řečeno, při poslední návštěvě loni jsem byla dost zklamaná, moc zvířat na koukání nebylo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci