Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
14.8.2022 15:48
Jsem z těch, kteří zrovna nemusí žít podle někoho a nebo dokonce žít s ním jeho život i když jen na sociálních sítích. Slovo vlivník je mému sluchu sympatičtější než influencer, ale obejdu e bez něj. Natož pak oldinfluencer, doteď jsem si vystačila s Old Shatterhandem a tak to i zůstane. A mohu klidně prohlásit, že tyto "celebrity" mě fakt nechávají klidně spát. Navíc pán starý vlivník je mi docela nesympatický. :-)
Věra Ježková
14.8.2022 14:23
Asi nikdy nepochopím, proč bych se měla nechat ovlivňovat někým neznámým. Slovo „vlivník“ se mi líbí mnohem víc než anglický výraz. Hned mě napadl „plivník“.
Antonín Nebuželský
14.8.2022 11:55
No, nedá mi to.
Dřív se říkalo "co se doma uvaří, to se doma sní"...
Vlastně, ještě by se hodilo, možná trochu upravené "co není v hlavě, musí být na hlavě"
Však to všichni známe.
K tomu ještě takovou poznámku od mého kolegy :"hlavně si nestežuj, polituje, nebo pomůže, ti málokdo, ale většině uděláš radost.
A já mám splněno :-)
Zuzana Pivcová
13.8.2022 16:09
Když čtu, že se přechýleným titulem "influencerka" pyšní i taková odbornice jako Agáta Hanychová-Prachařová, tak to tomu pánovi ani moc nezávidím.
Jana Šenbergerová
13.8.2022 10:41
Nikdy jsem k nikomu nevzhlížela a nehodlám to, zatím, měnit. Nejraději vzhlížím k nebi. Ať dennímu nebo nočnímu, je pro mě inspirující. Každý ať dělá, co ho baví a jiným neškodí, spíše prospívá. Z tohoto článku si odnáším nové slovo Vlivník je mi mnohem sympatičtější než influencer, možná budu mít trochu problém s přechýlenou vlivnicí, ale to se časem poddá. :-)
Jiří Dostal
13.8.2022 10:39
:-) Určitě výživné a bezbřehé téma, poutavé jako kurzy placeného starého dědka v lupanáru; svěží novoty bez hranic a věku. :-)
Anna Potůčková
13.8.2022 08:43
Myslím že je moc dobře, že senioři jsou akční a a svůj čas netráví jen doma, ale zajímají se odění ve společnosti, zvládají moderní technologie a v neposlední řadě dokáží motivovat další k nějaké činnosti nejen v reálném životě ale také ve virtuálním světě.
Daniela Řeřichová
13.8.2022 08:34
Fandím lidem, kteří nezůstávají uzavřeni ve své ulitě a zapojují se aktivně do různých společenských sfér. Ráda se s takovými lidmi setkávám, ať již se nazývají jakkoliv.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.8.2022 07:41
Používám jedinou sociální síť a to je íčko. Na ostatní nemám čas a pak ani mi to nebaví. Nesleduji nikoho.