Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Anna Potůčková
						1.9.2022 14:18
						Blani  zdařilá básnička! Kdo dokáže mít srdce na dlani je dobrým člověkem! 

Jitka Caklová
						31.8.2022 20:43
						Paní Blanko, mně se básnička moc líbí, jen vnímání některých věcí už mám trochu jiné. Některé íčkařky pamatují jak jsem s hlavou v oblacích chodila a nohy bahnem brodila. Ne vždy utroušená myšlenka padne na úrodnou půdu, ale srdce na dlani je základ i když "někomu" nechybí. Jak se říká "Pro jedno kvítí slunce nesvítí a ........................ ;-)    

Vladislava Dejmková
						31.8.2022 17:42
						Ať to vzniklo jakkoliv, je to milé.

Marie Měchurová
						31.8.2022 16:56
						Tak tu máme dalšího poetu. Blanko, moc hezké. 

Jitka Hašková
						31.8.2022 13:50
						Krásná básnička. Děkuji.

Blanka Lazarová
						31.8.2022 13:37
						Vůbec jsem si neuvědomila, jak to bude vnímáno. Vzniklo to " o něm" .  Chodíš si chodíš, slzy roníš, myšlenky trousíš...... A pak se mi to zalíbilo v "ich"  formě.  Je to universální, lásky přichází a odchází. To je život, někdy smutný, jindy veselý.

Marie Seitlová
						31.8.2022 13:26
						Pěkné, dojemné a trošku smutné.

Zuzana Pivcová
						31.8.2022 12:45
						Blanko, věřím, že Vaše myšlenky někdo určitě vnímá, i když jsou zdánlivě neviditelné. A srdce na dlani si zachovejte, nikomu sice nechybí, ale jako dar navíc má nezměrnou cenu. Děkuji.

Dalibor Polanský
						31.8.2022 12:10
						Nemám moc rád zdrobněliny, ale obsah se mi líbí.

Alena Švancarová
						31.8.2022 10:47
						Nějaké smutné............

Načíst starší příspěvky