Libuše Křapová
11.11.2022 19:36
Pobavilo, moc. I některé komentáře. K těm příjmením - nebudu šetřit, jen k zasmání. Kdysi dávno jsem viděla svatební oznámení. To si Nemrava bral Dvouletou. Příjmení nevěsty i ženicha jsou v našich končinách běžná, ale vidět to takhle psané....
Soňa Prachfeldová
11.11.2022 18:42
Aleno jste opravdu vtipná, humor je potřebný :-)
Jitka Caklová
11.11.2022 18:30
ad MR - každý to máme nějak, mě když něco neirituje, nerozčiluje, tak nemám ani potřebu pouhého konstatování, nebo-li jakéhokoliv vyjadřování k věci, obzvláště když se mě daná věc bytostně netýká. Vždycky si vzpomenu na moji maminku, která mi už jako malé holce říkala, "ty se jednou připleteš prasatům do žrádla a ty tě sežerou." Takže asi tak nějak :-)
Miloslava Richterová
11.11.2022 18:01
ad JC - neirituje, nerozčiluje, pouhé konstatování :-)
Blanka Lazarová
11.11.2022 17:36
Aleno, jak jinak :-) :-) :-) :-) :-)
Marcela Pivcová
11.11.2022 17:24
Aleno, jako naprostá většina čtenářů, tak i já jsem se srdečně zasmála. Kdybych měla příležitostnou práci, rozhodovala bych se o spolupracovnících nebo pomocnících podobně jako Vy. Hodil by se pan Rychlý, Pilný, Poslušný, ale i Pěkný, Krásný či Krása, Hezoučký i Miláček, kdyby mi moc kručelo v břiše, mohl by být i Husa, Kapr nebo Dort, z nouze bych uvítala i Bramboru a Rohlíka... Nevím ale, kam bych zařadila Nezbedu - snad, aby se zasmál se mnou.
Marie Novotná
11.11.2022 16:22
Alena Velková: ...............to
jen do té doby ,než vyhoříte vy sama. :-(
Marie Seitlová
11.11.2022 16:03
Tak to se vám moc povedlo, pobavila jsem se, zasmála. Takže děkuji.
Jitka Caklová
11.11.2022 15:04
Paní Miloslavo, mě Váš příspěvek ve 12:52 také nepřekvapil. Zkusila jste se někdy zamyslet nad tím, proč Vás můj "trochu jako kolovrátek" irituje? Vaše nevole vůči mně není záležitostí, kterou bych měla řešit. Já mám lidi ráda a přeji, ne jen Vám, krásný zbytek dne :-)
Jitka Caklová
11.11.2022 14:51
"Komu jsem tu knížku půjčil? Jo - už si vzpomínám Navrátilovi - tak to už ji neuvidím." Pokud jste půjčil knížku Navrátilovi, ten by Vám ji dozajista navrátil. Zřejmě jste ji půjčil Nevrátilovi. Ale nevadí, je to jen slovíčkaření :-) :-) Cimrmany také můžu, dokonce i Pohádky ovčí babičky. :-)
Načíst starší příspěvky