Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Stmívání
16. 11. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
10.12.2022 14:33
Nadi, pěkný článek a nemusíš se podceňovat, fotky jsou stejně dobré. jako jiné, které vkládáš...fotíš mobilem???
Marcela Pivcová
17.11.2022 20:52
Myslím, že fotografovat krajinu a přírodu k večeru vůbec není snadné. Mně se tedy v podvečerní dobu fotografie nedaří. Vaše jsou pěkné, působí zvláštním uklidňujícím dojmem - jako celá večerní příroda.
Naděžda Špásová
17.11.2022 11:15
Opravdu moc děkuji za vaše hezké hodnocení, mám z toho velkou radost. Ty dvě hvězdičky jsou nedopatřením, svoje díla si nehodnotím.
Lidmila Nejedlá
17.11.2022 11:02
Naďo, mně se líbí tvoje sdělení o výletu za senem, o chovu hlodavců a lásce ke psům. Fotografie jsou hezké, nikdy jsem tam nebyla, tak jsem se ráda na ně podívala. Ať se hlodavcům dobře daří a ty o sobě nepochybuj.
Soňa Prachfeldová
17.11.2022 07:42
Máš fotky vždy tak pěkně laděné do modra i v tom šeřeni jsou hezké. A kdybys chtěla morče, podaruji, třeba dvě.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.11.2022 00:43
Opravdu velmi krásné fotky. Jinak také mám morčíka v zimní zahradě a seno mu bohužel kupuji ve Zverimexu. Díky Naďo, moc se ti opět povedl hezký článek.
Eva Mužíková
16.11.2022 20:40
Také si myslím, že nebylo třeba o fotkách pochybovat. Mne spíš překvapila poslední věta. Zdá se mi, že na přání je ještě dosti času.
Anna Potůčková
16.11.2022 19:51
Myslím si Nado že se ti fotografie zdařily a měla jsi dobrý nápad vyfotit stmívání. To jsem já sama ještě nezkoušela. A co se morčete týče, tak at Vám dělá radost. Jako malé dítě jsem měla morče také. Bydlelo s králíky v králičárně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci