Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Dana Puchalská
						18.11.2022 12:45
						Aničko,to je čistokrevná nádhera.

Miloslava Richterová
						18.11.2022 12:05
						Moc pěkné, díky, na tričko bylo i v listopadu. Díky inverzi se vracím z hor jako z letní dovolené, ale nic netrvá věčně, už padá sníh. Vaše kytičky jsou krásné, také mi ještě růžové listopadky kvetou, cínie do včerejška a maliny, ty jsou vždy do prosince. Přeji krásný listopadový čas :-)

Jarmila Komberec Jakubcová
						18.11.2022 12:02
						Aničko tvoje fotky je potěšení oka i duše. Jsi výborná fotografka. 

Blanka Lazarová
						18.11.2022 11:41
						P.S. Nejen na květiny. :-)

Blanka Lazarová
						18.11.2022 11:40
						Aničko, krásná galerie, jsi na květiny machr. Díky za potěchu duše. :-)

Elena Valeriánová
						18.11.2022 11:17
						Aničko, díky za potěchu oka i duše. I já jsem se ještě na začátku týdne těšila z kvítků kopretin, růží a třeba i slézovce. Až dnešní sníh mi tu radost pokazil. Ale Tvoje fotečky mi ji vrátily.

Eliška Murasová
						18.11.2022 11:04
						Andulko, áách, žasnu nad tou krásou a nad Tvým fotouměním. Moc děkuji za zhlédnutí.

Daniela Řeřichová
						18.11.2022 10:56
						Aničko, veliké poděkování za nádhernou galerii květin. Některé fotografie jsou jako díla starých mistrů.

Alena Velková
						18.11.2022 10:26
						Krásné.

Vladislava Dejmková
						18.11.2022 10:13
						Děkuji Aničko, květiny jsou pohlazením po duši. Také se divím, co toho ještě kvete. Do nejbližšího mrazu.