Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Marie Měchurová
						24.8.2023 10:34
						Naše milá Blaničko, přejeme Ti štěstíčko! Ať jsi zase brzo čilá a docela se uzdravila!! 

Jana Jurečková
						17.7.2023 14:02
						Zvonky štěstí mi zvoní pravidelně. Vracím se z města a najednou vidím první domky naší vesnice. A pak si řeknu, konečně jsem doma. Dřív to bylo naopak město jsem milovala a plánovala, jaké by to bylo tady žít... Děkuji za básničku milou a krásnou!

Oldřich Čepelka
						13.12.2022 09:54
						Prosté a pěkné. 

Elena Valeriánová
						7.12.2022 20:04
						Blanko, kéž se Tvé přání vyplní.

Hana Polednová
						7.12.2022 12:37
						Blani, krásné přáníčko, ať se Ti splní a myslím, že je to přání i většiny z nás.

Soňa Prachfeldová
						6.12.2022 18:07
						Blanko, to jsme dvě, také mám občas obyčejný lidský strach. Uchylují se k neměnnostem přírody a říkám, zase bude dobře. Až uslyším cinkat zvonky stříbrné, vždy si vzpomenu na tebe  

Blanka Lazarová
						5.12.2022 21:33
						Ano Aničko, všimla jsem si, bylo mi povědomé. Byla jsem tam vloni. 

Anna Čípová
						5.12.2022 20:25
						Blani, ať se přání vyplní. Úvodní foto je ze Křtin, že, To jsou náhody. Dnes jsem vložila na FD foto ze Křtin. A zvonkohru jsem fotila z druhé strany, vložím zítra. 

Daniela Řeřichová
						5.12.2022 13:59
						Blani, moc Ti přeji, ať se Ti Tvé přání splní. Myslím, že podobné sny mají mnozí z nás. :-)

Marie Seitlová
						5.12.2022 12:25
						Krásné, mám také takové přání jako ty. 

Načíst starší příspěvky