FOTO: Ingimage a Pexels
Svetr s rolákem sluší, i když si to mnohé dámy nemyslí
9. 12. 2022Vypadám jako bych neměla krk. Škrábe, vadí mi. Není slušivý. To říká nemálo žen o svetrech s roláky. Jiné však na ně nedají dopustit. Faktem je, že v zimních měsících jde o nejpraktičtější kus v šatníku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
15.12.2022 06:22
Roláky nenosím, mám ráda volný krk a pokud je opravdu už velká zima tak si raději dám teplou šálu. Ale tu opravdu jen vyjímečně, většinou zimu zvládnu i bez té šály.
Zuzana Pivcová
12.12.2022 14:14
Ráda nosím roláky v zimě, ale takové, které přiléhají, ty velké volné mi nikdy nevyhovovaly.
Věra Ježková
11.12.2022 08:57
Roláky mám ráda celý život. Nesluší mi svetry přiléhající těsně ke krku.
Daniela Řeřichová
10.12.2022 16:31
Roláky jsou nesmrtelné, nedovedu si představit zimní šatník bez několika roláků.
Hana Rypáčková
10.12.2022 08:47
Jak jinak, než bodám na to, zda mi sluší nebo ne, hlavně , že hřeje a nahradí šálu. Jen to stahování přes hlavu je horší. Takže u mne vítězí ten na zip vpředu. Volným rolákem je nutno obtočit krk.. Je spíš na parádu.. To už je pak lepší šála..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA