Úvodní fotografie:Miluše Převrátilová
Rok 2022 obrazech - můj největší zážitek
18. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
5.1.2023 06:29
Milá Maruško moc blahopřeji* ♥ Pro nemoc jsem se ke všem článkům nedostala, ale skutečně ten výčet všech aktivit je velmi zajímavý ♥ Přeji celé rodince ze srdce vše dobré*
Taťana Veselá
2.1.2023 13:26
Dobrý den, krásné fotky. Pár míst jsem i poznala z našich cyklo toulek a Doubici miluji, máme ji kousek od nás ;-)
Marie Měchurová
19.12.2022 16:14
Děkujeme všem za hezká přání do Nového roku. Už se připravují nové akce. Tak ať nám všem slouží hlavně zdraví!!
Jarmila Komberec Jakubcová
19.12.2022 15:36
Přeji Vám i celé Vaší rodině pěkné Vánoce, hodně zdraví, pohody a lásky v Novém roce 2023.
Naděžda Špásová
18.12.2022 22:11
Některá místa znám, spousta zážitků a hezkých fotek. Přeji krásné Vánoce a šťastný příští rok.
Blanka Lazarová
18.12.2022 20:10
Maruško, moc vám fandím. Umíte si užívat a toulat se po naší krásné vlasti. Tak ať vám zdraví slouží a můžete pořád cestovat. Je vidět, že to jde i když čas je takový jaký jsi popsala. Mějte se pěkně a vykročte správnou nohou do dalšího roku. Hodně zážitků a pěkných fotek udělá radost i nám. Dík.
Marie Měchurová
18.12.2022 19:23
Soňo, kousek od nás bydlí syn. My mu zase hlídáme jeho psa, když někam vyrazí.
Soňa Prachfeldová
18.12.2022 18:58
Maruško, bohatě a aktivně jste prožili tento rok. Krásně jsi vše shrnula. Jen skromný dotaz: Co vaše kočičky, když jste pořád v luftě? Nenadávaji? Věřím, že se příští rok ve zdraví opět sejdeme. Krásné svátky a šťastný zdravý Nový rok.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci