Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Pospíchej pomalu
17. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
17.12.2022 13:45
Soňo, stačí, že cítíme, že život pospíchá čím dál víc, proč bychom ještě vědomě měli spěchat my za něčím nepodstatným? Jako obvykle moc děkuji.
Vladislava Dejmková
17.12.2022 11:56
Děkuji za připomínku, bývám uspěchaná a není to k ničemu. Ale proti pracovnímu životu jsem už hodně zpomalila. Krásné fotky s Mystynkou i krajina.
Dana Kolářová
17.12.2022 11:39
Ano, pospíchej pomalu. Je dobré zastavit se, poslouchat a dívat se. Soni, hezké a přeji Tobě i nám všem aby se tvé přání splnilo.
Marie Ženatová
17.12.2022 11:39
Milá Soničko díky moc za hezký článek, nádherné fotografie a to nejlepší závěrečné přání*
Marie Měchurová
17.12.2022 11:15
České Středohoří je krásné v každém ročním období. Jsem ráda že jsem se ho mohla trošku dotknout. Chtěla bych se tam ještě vrátit. Úžasné fotografie. Bouračky jsou v tomto počasí časté, raději nechej auto v garáži.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci