Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Pospíchej pomalu
17. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
18.12.2022 13:41
Krásné fotografie i článek, který je mi myšlenkou velmi sympatický. Sice jsem se nenaučila spěchat pomalu, ale nestěžuji si, vím, že je mnoho lidí na tom hůř než já. Soňo, přeji vše dobré. :-)
Margita Melegova
17.12.2022 22:52
Mystynka budi respekt a je verna spolecnice na takove toulani a pospichat pomalu je velice dobra rada nejen ridicum ale i pesakum, jak na prechodu tak na dnesnich kluzkych cestach.
Blanka Lazarová
17.12.2022 21:39
Soni, parádní fotky. Moc ráda tvoje úvahy a zamyšlení čtu. Pospíchej pomalu se pořád ještě učím. Ale třeba na bus či na tramvaj už neběhám. Dík. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
17.12.2022 20:44
Soni moc hezký článek. Jsem ráda, že jsem tě měla možnost před léty poznat v Hav.Brodě na svém první íčkařském setkání. Opatruj se.
Anna Potůčková
17.12.2022 19:05
Soni moc hezký článek a díky za něj. A jako vždy opět moc hezké fotky!
Jan Zelenka
17.12.2022 18:42
Soňo, jsi obdivuhodný, pozitivní člověk. Kéž bych měl podobnou povahu, jako ty! Užij si co nejlépe čas předvánoční, ať se daří.
Alena Velková
17.12.2022 15:50
Soni, napsals to krásně...já jednoho anděla, který nade mnou bdí mám...a to je moje nedávno zemřelá tchýně, kterou jsem měla moc ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci