Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Naděžda Špásová
27.12.2022 16:03
Hezké rozjímání, stáří mě pěkně štve. Hlavně nám oběma přeju zmizení našich dýchacích problémů, už mě to docela zmáhá. Přeji hodně zdraví do roku 2023.
Soňa Prachfeldová
27.12.2022 15:12
Co k tomu říct? Zřejmě občas nás takové, či onaké úvahy napadají dost často. Jenže nic se nezmění, čas dál plyne jako splašený, občas člověk musí různé myšlenky v hlavě nechat jen prolétnout a moc nad nimi nepřemítat. Honzo, hodně zdravíčka přeji.
Jana Šenbergerová
27.12.2022 14:38
Vánoce jsou za námi a já si konečně mohla přečíst, jak jste před nimi rozjímal na louce nad městem. Sedím si tu pěkně v teple a klidu, jen čas letí jako splašený kůň. Ale to určitě dělal vždycky, jen našemu mládí jeho let tolik nevadil, naopak někdy se doslova vlekl. Přeji vám, ať srovná svůj krok s vaším a dá vám tak ještě mnoho příležitostí k rozjímání nad krásami světa.
Jana Jurečková
26.12.2022 20:51
Docela krásný, romantický příběh. Na louce za městem je ticho. Umím si představit, jak si ho užíváte. Ani nevíte, jak moc mě Váš článek zaujal a potěšil. Diky moc.
Alena Tollarová
26.12.2022 19:06
Díky bohu za ty docela normální dny :)
Alena Švancarová
26.12.2022 18:30
Tohle je hezké rozjímání,žádný smutek z něho nečiší a to se mi líbí.
Libuše Křapová
26.12.2022 18:26
Honzo, hezké bilancování. Vzpomínání na to, co bylo - hezké i horší vzpomínky. Život. Bylo a už není. Ještě nás ale všechny něco čeká, i když určitě nebude všechno jen dobré. Ale také určitě nás všechny čeká i něco hezkého. Těšme se na to :-)
Marcela Pivcová
26.12.2022 17:58
Pane Jendo, také i já děkuji za Vaše krásné podvečerní rozjímání. Myslím, že i docela normální den se může změnit v neobyčejný, třeba stačí slovo dobrého, milého člověka nebo pohled zvířecího kamaráda... Přeji Vám ještě mnoho a mnoho krásných, třeba normálních dnů. Ať se Vám ještě po léta pletou nejen poslední číslovky přicházejících roků, ale i ta další číslovka - ta předposlední dvojka. Ať Vás Múzy ještě dlouho navštěvují a Vaše kamarádka Britney ještě dlouho láká k procházkám a dává Vám pocit radosti a klidu.
Jana Kollinová
26.12.2022 17:44
Pane Zelenko, zajímavě psaná reportáž jednoho dne. Čtu a vnímám klid, nostalgii i onu stopu Poutníka, který Vás neopouští.
Jan Zelenka
26.12.2022 17:42
Milé dámy, děkuji vám za příznivé ohlasy.
Načíst starší příspěvky