Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Martina Růžičková
13.1.2023 19:20
Vypadá to náramně a mně by vše určitě moc chutnalo. Leč moje polovička je v jídelníčku silně konzervativní,.. Pošlu článek dceři, která naopak zkouší nové recepty velice ráda. Velice obdivuji perfektní fotky!!!
Jana Šenbergerová
12.1.2023 20:07
Pochutnala jsem si, i když naše chutě jsou trochu jiné. V poslední době jsme obohatili svůj jednoduchý jídelníček o široké nudle nebo halušky se zelím kyselým, nebo modrým, nebo bílým sladkým. Milujeme krémovou polévku z dýně hokaido, cibule a mrkve s kysanou smetanou. Mrkev možno nahradit bramborami nebo batáty. Už dávno netrvám na tom, že všechno musí být podle daného předpisu. Experimentuji, obměňuji a užívám si to.
Blanka Lazarová
12.1.2023 18:50
Vlaďko, už několikrát jsem nakoukla na tvoje kuchařské stránky. A tady bych vyzkoušela gnocchi, palačinky a špagety. Určitě by mi chutnaly i paličky, ale na pomalé pečení nemám nervy a nevěřím si. Díky za inspiraci.
Dana Puchalská
12.1.2023 17:11
Zaujaly mě palačinky a salát ze zelí.
Zuzana Pivcová
12.1.2023 16:09
Podle obrázků jsou to všechno jídla, která bych s chutí snědla a snad ještě vylízala talíř.
Alena Švancarová
11.1.2023 22:30
Já objevila dobré jídlo,jednoduché.Obalovaný celer.
Daniela Řeřichová
11.1.2023 21:03
Vlaďko, obdivuji, jak jsi všestranná. Opakuji se, že tvoje fotografie jídla jsou mimořádné. Připravuji podobně těstoviny s dýní a palačinky s brynzou. Ta má u mě stálé místo na klasické halušky se slaninou. Ostatní recepty neznám a jsem trochu líná je vyzkoušet. Ale ráda si počtu i další tvé recepty, jí se i očima. :-)
Elena Valeriánová
11.1.2023 19:59
Vařím samozřejmě z podobných surovin, ale přiznám se, že asi mám jiné chutě. Mám to jako Naďa, z receptů bych si nevybrala. Kyselé zelí a pomeranč? To fakt nevím. V receptu gnocchi se špenátem bych žampiony vyměnila za slaninu. Ale každý máme jiné chutě a to je v pořádku. A dovolím si ještě jednu poznámku: měla jsem kolegu ve fotoklubu, který se zabýval fotografováním jídla a podle něj vím, že to není vůbec snadná disciplína. Dobrou chuť všem.
Helena Přibilová
11.1.2023 19:42
Protože ráda připravuji těstoviny, zaujaly mě recepty na špagety a gnocchi.
Eva Mužíková
11.1.2023 18:59
U mne také vedou kuřecí paličky a fazolový talíř. Krásně zpracované jak je u Tebe zvykem.
Načíst starší příspěvky