Všechny fotografie: Marie Měchurová
Jak si Norsko našlo místo v mém srdci
23. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
7.2.2023 11:57
Milá Maruško, díky moc za příblížení zážitků i fotografií z překrásných severských zemí*. Také jsme navštívili už před mnoha a mnoha roky Norsko, Dánsko a Švédsko - byly to skutečně pro nás neobyčejné zážitky už i proto, že jsme s manželem jeli poprve trajekty.
Vlasta Ledlová
26.1.2023 10:25
Možná bych pár fotek z jiných míst mohla dát do mojí galerie. Pokusím se. (-:
Marie Měchurová
25.1.2023 10:32
Tak Vlasto, sem s nimi!! Rádi se podíváme, určitě jste byli i jinde.
Vlasta Ledlová
25.1.2023 10:07
Díky za připomínku krásné přírody této severské země. Já mám doma 1150 fotek ze svého putování Norskem a ani po třech letech jsem ještě ani jednu nevymazala. Nejsou všechny perfektní, ale nechci ztratit ani kousíček ze svých vzpomínek.
Dana Puchalská
24.1.2023 23:17
Maruško,jak tak čtu a prohlížím si krásné snímky,tak se Ti ani nedivím,že se Ti v Norsku líbilo. Krajina je to úžasná . Děkuju za přiblížení.
Marie Seitlová
24.1.2023 12:09
Krásnou dovolenou v zajímavé zemi jste prožili, ráda jsem se s vámi prošla a zavzpomínala na svou dovolenou v Norsku v r. 2018. Severské země jsou moc zajímavé, hlavně příroda.
Soňa Prachfeldová
24.1.2023 06:57
Tak to byla nádherná dovolená. Jste s manželem sehraná dvojka. Krásné cestopisné povídání a fotky.
Marie Faldynová
23.1.2023 20:42
Také já děkuji za zajímavé vyprávění a krásné fotky, dcera s rodinou byla v Norsku a také se jim tam líbilo.
Helena Přibilová
23.1.2023 19:20
Děkuji za krásnou fotodokumentaci z Norska, která mi připomněla naši cestu do této severské země v červenci 1999. Autem jsme tehdy dorazili až téměř na samotný sever a poté jsme se vraceli zčásti přes Švédsko. Celá cesta trvala tři týdny a po celou tu dobu nezapadlo slunce.
Eva Mužíková
23.1.2023 18:16
Maruško, tak tomu říkám krásná dovolená. Dala jsi si s článkem hodně práce a výsledek je podle toho velmi zajímavý. Fotky si prohlédnu ještě jednou...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci