Všechny fotografie: Marie Ženatová
Cestování krajinou s novou nadílkou sněhu
26. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
4.2.2023 06:06
Všichni moji ♥ - děkuji vám ze srdce za vaše dobrá slova. Pro Helenku P. - ano, v roce 1987 byla opravdu tuhá zima i s velikou dávkou sněhu - na Drahanské vrchovině doprava kolabovala skutečně ještě víc a i to zásobování.
Soňa Prachfeldová
29.1.2023 20:17
Maruško, všichni ti šoféři, záchranáři, prostě ti, co vykonávají své zodpovědné zaměstnání zaslouží obdiv. A někdy to v takovém počasí nezvládnou. Sníh je krásný, ale náledí a mlhy, to je nebezpečná kombinace. Krásné zimní fotografie.
Helena Přibilová
28.1.2023 10:38
Paní Maruško, děkuji Vám, že jste se s námi podělila nejen o krásné zimní fotografie, ale také o "adrenalinový" zážitek během Vaší cesty autobusem. Naštěstí pro všechny zúčastněné všechno dobře dopadlo. Vzpomínám si, že jsem ještě v době svého působení v Prostějově zažila opravdu tuhou zimu. Bylo to v roce 1987. Dokonce si i pamatuji, že 13. ledna toho roku byla právě v Prostějově naměřena nejnižší teplota v celé zemi, a to - 32 st. C ! V té době kolabovala doprava a byly i problémy se zásobováním.
Dana Puchalská
26.1.2023 22:26
Maruško, to byla cesta přímo akční, viď ? Hlavně že všechno dobře dopadlo. A fotky jsou krásné.
Eva Mužíková
26.1.2023 19:57
Také před řidiči autobusů kteří dovezou lidi do cíle v bezpečí smekám. Hezká fotodokumentace.
Martina Růžičková
26.1.2023 19:27
Váš článek i fotky jsou důkazem, že zima je krásná, ale může být i nebezpečná. Lidé v autobusu měli v tomto případě štěstí. Řidiče autobusů apod. také obdivuji, musí zvládat nejen nástrahy počasí, ale i provoz plný nezodpovědných řidičů.
Alena Velková
26.1.2023 19:09
Štěstí, že se vám ani nikomu jinému nic nestalo. Lepší nikam v takovém počasí nejezdit, když člověk nemusí...
Naděžda Špásová
26.1.2023 15:58
Zasněženou krajinu mám taky ráda, žijeme ve městě, ale fotit se tu dá taky. Marie, u vás toho sněhu je požehnaně, těm lidem v autobusech fakt nezávidím, hlavně, když to neskončí moc zle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci