Eva Klímová
30.1.2023 11:16
23.33. A tak to má být , klid , mír a hlavně zdravý rozum , po tom toužíme už delší dobu asi všichni . /zlomyslnosti a škodolibosti už bylo dost /
Olga Škopánová
30.1.2023 11:11
Pane Vrbo je pravda, že Němci poznali hrůznost fašismu až po válce, ale od své historie se zcela distancovali a několik dalších generací pak cítilo vinu za nacistická zvěrstva. Z Němců se stal národ pacifistů a v současné době nejsou pro Evropu žádnou vojenskou hrozbou. Naopak snažili se rozvíjet vztahy se svými sousedy a s bývalými nepřáteli Anglií, Francií a Sovětským svazem později s Ruskem. Co se týče voleb tak dost nechápu, proč pletete dohromady volby prezidentské a parlamentní. Už jsem vám napsala, že v parlamentních volbách měli všichni stejné šance a nic nebránilo Babišovi, aby uzavřel předvolební koalici s Přísahou, Trikolorou či jinou stranou a volby mohl vyhrát. Jde pouze o to jakou strategii která strana zvolí.
Libuše Křapová
30.1.2023 09:50
Jano Š. , souhlasím.
Irena Mertová
30.1.2023 09:36
Jano Š. :-). Výstižné...
Jitka Caklová
30.1.2023 06:07
Jano, notýsek na zapisování sice nemám, ani jsem nikdy neměla, ale naučila jsem se žít přítomností s přihlédnutím ke svým zkušenostem (hlavně s lidmi). A kdo z toho vyjde nejlépe?, řekla bych, že ti, co nebyli volit.
Martin Vrba
29.1.2023 23:33
Kdo vyjde z hodnocení Babiše a Petra Pavla lépe? To je jasné k tomu srovnání nemůže dojít - máme a budeme mít jen jednoho a ne dva prezidenty. Ti, kteří si přáli prezidentem pana Petra Pavla, tak budou určitě spokojeni - určitě bude následovat poslušně ústavu a vládu - bude jen její třetí rukou - vše schválí a podepíše - bude tím fotogenickým kladečem věnců a s paní Čaputovou vytvoří krásný Česko - Slovenský pár uprostřed Evropy.
Jana Šenbergerová
29.1.2023 23:06
Mně se už nejedná o nic. Děkuji vám za to, že dáváte jasně najevo, o co se jedná vám. A kdo myslíte, že z toho srovnání vyjde lépe? Vy to zřejmě víte už teď. Do notýsku si píšu jen to, co je prověřeno časem a vlastní zkušeností.
Martin Vrba
29.1.2023 23:04
Paní Webrová, vy jste to právě nijak neupřesnila a napsala jste: "Když si člověk vzpomene na všechny kauzy ve kterých figurovano ANO...tak pro mnoho lidí byla volba Pavla jednoznačná.". Ale neuvedla jste nic konkrétního - můžete mi tedy poskytnout ten link na ty seznamy těch skandálů. Já se o politiku zajímám a tak jsem zmínil jen ten pseudoskandál ČAPÍ HNÍZDO, který spíše ve výsledku hodil špatné světlo na ty pronásledovatele.
Martin Vrba
29.1.2023 22:50
Pozor na Ukrajinské "modly" kdo si dneska ještě vzpomene na tu hrdinku Savčenkovou? Vystřídala všechna demokratická média světa - všude jí chtěli gratulovat a předvídala se jí ohromná politická kariéra a co se s ní stalo? Bývalá pilotka Savčenková propadla v ukrajinských volbách
24. července 2019 6:42
Propadák ukrajinských parlamentních voleb. Tak lze označit výsledek bývalé armádní důstojnice, někdejší vězeňkyně v Rusku a nyní političky Nadije Savčenkové. V ukrajinských parlamentních volbách její kandidaturu podpořilo pouhých osm voličů. Do parlamentu se tak pochopitelně nedostala. A co Tymošenková - jakbysmet - to samé - v propadlišti dějin. Co víme, co se tam stane za rok - jak dlouho západ vydrží podporovat Ukrajince v předem prohrané válce - do 3. světové s Ruskem se nikomu, mimo "nás" a Poláků nechce, to bude málo. :)
Martin Vrba
29.1.2023 22:40
Paní Šenbergerová, tak to vezmeme po těch heslech: Babiš: "Jsem jediný, kdo bude bojovat za české zájmy a pomáhat našim občanům". Ano, tak působil v EU, kdy opravdu prosazoval české zájmy - jeho největší úspěch byl v tom, že odvrátil JAKÉKOLI KVÓTY NA MIGRANTY A ODMÍTL MÍSTO TOHO I PLATIT NĚJAKÉ "VÝKUPNÉ" ZA NEDODRŽENÍ TĚCH KVÓT - JAKÉKOLI VYDÍRÁNÍ.. BABIŠ: - Jsem jediný, kdo usiluje o mír. TAKÉ V TOM MĚL PRAVDU - PĚTIKOLKA JEN DODÁVKAMI ZBRANÍ VÁLKU PRODLUŽUJE - JE POTEBA STEJNÉ ÚSILÍ VYVÍJET I NA POLITICKÉ PŮDĚ (k tomu aktualita právě projevilo Německo úsilí jednat s Putinem - ten souhlasí - určitě to bude o míru, to samé podporoval i pan Babiš. Dále Babiš: - Jsem jediný, koho neuplatí, neovlivní a nezastraší. NELHAL - NIKDO MU NEMŮŽE NABÍDNOUT TAKOVOU ČÁSTKU, KTEROU ON BĚŽNĚ DISPONUJE A NEPOTŘEBUJE JI ZÍSKAT NEKALE. BABIŠ: - Jsem jediný, kdo má zkušenosti a úspěchy v byznysu i politice. V TOM TAKÉ NELŽE, TAK CO - CO - CO - CO o co se vám jedná. Zapište si někam do notýsku, co říkal Babiš a co se snažil už dříve jako premiér dělat a srovnejte to s tím, co bude říkat a dělat pan Pavel. :)
Načíst starší příspěvky