Monika Monca
8.2.2023 17:29
Miloše Zemana jsme na Hradě potřebovali.
Mít tam posledních deset let někoho schopného a slušného, je možné, že by tyhle volby vyhrála kobliha.
Měli jsme prvních 5 let na to, abychom pochopili, co je MZ zač. Nepoučili jsme se. Dalších 5 let trvalo společnosti, aby se její "většina" (v uvozovkách proto, že můžu mluvit jen o většině těch, co k volbám došli) rozhodla lépe.
Ale stále je tu druhá část populace, před kterou je třeba se mít na pozoru a která může ovlivnit další volby, hlavně tedy parlamentní...ti, co stále věří v papalášství a populismus.
Ještě jsme nevyhráli.
Eva Krausová
31.1.2023 10:23
Nechci se plavit na "fialovém" parníku, kde u kormidla je generál. Je ostatně jen otázka času, kdy osud parníku dopadne stejně jako Titanik... Nebudu nosit flanelové košile, nejsem ovce jako ti zfanatizovaní, co je nyní najednou nosí a dříve nad nimi ohronovali nos, byť byly hřejivé a příjemné na dotek. Nový prezident mi přinesl jen jedno pozitivum - dám si 5 let detox od TV zpráv.
Hana Rypáčková
31.1.2023 09:08
Volila jsem P.P. už v prvním kole. Nechtěla jsem hlavně Babiše. Sice osm let nekupuji jeho potraviny, je to osobní vzdor a nechutnají mi. I když voják, je normální člověk, který se nestraní lidí, sportuje a dá s v hospodě pivo. Jen mi je líto, zda bude mít na své koníčky čas a co ti hoši okolo něj s kmitajícíma očima. Tu ochranku za zády mu nepřeji.
Ludmila Černá
30.1.2023 17:59
Hezky jste to napsal.
Svatava Páleníková
30.1.2023 17:58
Výstižné! Také to tak vnímám.
Dagmar Pravečková
30.1.2023 16:39
...co slovo to perla. Souhlasím. Jsem ráda, že už se nebudu muset stydět za svého prezidenta.
Jindřich Berka
30.1.2023 12:51
Je to obchod s nadějí. Kdyby ji neměli lidé v koncentrácích, tak nepřežijí. Pořád hledáme tu naději, bohužel skutečnost je většinou jiná. Jindra
Jindřich Berka
30.1.2023 12:44
Pane Vácho, já bych tak neslavil. Důchodci, kteří jsme volili Pavla byli v menšině!!! Oni si totiž myslí, že jim Babiš přidává ze svého. Já když jsem kdysi dělal audit v jedné pekárně Penam, která patří Babišovi, tak většinou ho zaměstnanci nevolili. Například měli ve smlouvě prémie, ale ty ukazatele se nedaly splnit. Jo byznys a podnikání, kdo chce vydělat na lidi nesmí mít ohled. Jak může být miliardář levicový a hájit zájmy těch nejchudších? V těch krajích, kde vyhrál, které jsou nejchudší se lidi zbláznili. Vy jásáte nad Pavlem jako lidi kdysi nad Havlem. Jenže je to stejný kariérista jako každý politik, kterému jde pouze o naše hlasy. Dívejte se střízlivě, pozorujte a za rok mi napište, jak jste spokojen. Jindra
Miloslava Richterová
30.1.2023 12:22
Pane JC, kéž by se nic nezměnilo a nebo lépe, změnilo, lidé by dostali rozum, přestali válčit a neshody by řešili diplomaticky.
Jan Ciprys
30.1.2023 11:30
Do školy už dávno nechodím,doma si ho nepověsím a jak se říká Bůh je vysoko a Pražský hrad daleko tak že pro mě se nic nemění at je tam Pavel nebo Andrej.
Načíst starší příspěvky