Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helena Přibilová
5.2.2023 20:38
V Luhačovicích jsem byla před mnoha lety na školním výletě a moc ráda bych se tam ještě někdy podívala.
Alena Velková
5.2.2023 19:56
Děkuji za milé komentáře...dnes jsme dorazili do Luhaček...píšu dorazili s měkkým i, protože tentokrát manžel ve čtvrtek ráno projevil přání se k nám s kamarádkou přidat na celý týden, možná doufal, že to nestihnu tak na honem zařídit...stihla jsem to...dnešní odjezd, kdy já už byla připravená od rána a manžel se vypravoval jak chudý král do boje, vyžadoval z mé strany jisté sebeovládání, ale nakonec jsme ve zdraví dojeli a dále neočekávám větší komplikace :-))
Marie Seitlová
5.2.2023 18:26
Luhačovice jsou překrásné, jezdím tam velmi ráda a téměř každý rok. I jsem tam byla několikrát 4 týdny v lázních. Krásné je zahájení lázeňské sezóny, otvírají se a světí prameny. Je to začátkem května. Váš článek je vtipný.
Taťana Veselá
5.2.2023 17:49
V Luhačovicích jsem nikdy nebyla, vypadá, že je tam krásně. A pěkně si je užíváte :-D Váš muž je boží, stejně jako Vy ;-)
Vlasta Ledlová
5.2.2023 17:01
Aleno, opět výborný a vtipný článek.
Anna Potůčková
5.2.2023 16:22
Luhačovice jsou každoročním místem kam s kamarádkou jezdíme na jednodenní výlet. Od nás to máme docela blízko. Hezky napsaný článek.
Radmila Coufalová
5.2.2023 12:21
Dokonalý popis i mých " radostí ". Jsem ráda, že v tom nejsem sama ?.
Marie Měchurová
5.2.2023 12:05
Do Luhačovic to máme asi 40-50 km, přesto jsme tam ještě nenocovali. Hlavně, že se touláme po celé republice. Letos to musíme napravit. Co se týká manželů - oni za to asi opravdu nemůžou, mají to tak asi dané.
Blanka Lazarová
5.2.2023 12:04
Dík za pěkný článek. Vždy se s vámi pobavím. Luhačovice mám taky ráda. Když jsme tam byli naposled, tak nám v restauraci radil Pepa Náhlovský, kde máme zaparkovat. A nedlouho potom zemřel. Tak mám Luhačovice spojené i s touto vzpomínkou.
Vladislava Dejmková
5.2.2023 10:55
Chápu, velmi podobnou kopii manžela mám doma. Už jsem si zvykla, ale někdy mi to sebeovládáni dá dost práce.
Načíst starší příspěvky