Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
26.2.2023 16:57
Vím,že Paříž už neuvidím,taková je prostě realita. Francií jsem pouze projížděla. Manžel tam kdysi byl,moc se mu tam líbilo.
Naděžda Špásová
26.2.2023 15:42
Ve Francii jsem byla 2x. Byl to jih a já bych nikam jinam nejela. Zamilovala jsem se do NIce a Provence, bohužel už se tam asi nepodívám. Paříž mě neláká, každý si oblíbí to své z této krásné země.
Marie Seitlová
26.2.2023 15:03
Francie je krásná a Paříž obzvlášť. Ale chce tam být déle, byla jsem tam týden a viděli jsme hodně. Takovou plavbu po Seině večer, kdy je město rozsvíceno a Eiffelovka je krásně zlatá bych si ještě jednou dala. Projeli jsme také Normandii, Bretaň a zámky. Byla to krásná 14 denní dovolená s výbornou průvodkyní.
Eva Kopecká
26.2.2023 14:44
Byla jsem tam několikrát, zážitky silné, na snad nejznámější hřbitov na světě nikdy nedošlo a mě to mrzí.
Lenka Kočandrlová
26.2.2023 14:40
Líbilo by se mi podívat se do Paříže,ale za mlada,teď už ne. Chodila jsem nuceně 4 roky na francouzštinu na gymplu,tehdy by to mělo pro mne význam. Jenže v těch letech bylo téměř 100 % jasné,že se do Francie nepodívám,tím pádem mi připadalo učit se tento jazyk zcela zbytečné a dnes mi sem-tam v mysli vytane nějaké slovíčko z té doby.....nic více.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.2.2023 12:03
Před cca 10 léty jsem byla s kamarádkou na zájezdu "předvánoční Paříž" a bylo to opravdu velmi pěkné. Za pět dní jsem poznala část města s jeho zajímavostmi. Jen byla škoda, že nám byla trochu zima. Tak jsem tam jela ještě na jaře. Dík za článek, který mi opět Paříž přiblížil.
Jan Zelenka
26.2.2023 10:27
V Paříži jsem bohužel nikdy nebyl a je mi to moc líto. Já bych si kupodivu moc rád prošel hřbitov Père-Lachaise, kde leží ti nejvýznačnější představitelé francouzské kultury.
Eva Klímová
26.2.2023 09:57
Paříž je kouzelná , byla jsem nadšená i když to byl "náročný" poznávací zájezd , ale měly jsme úžasného průvodce . Také vzpomínám .
Taťana Veselá
26.2.2023 08:54
Hezke. Ke ctyricetinam jsme si s kamoskami nadelily tydenni Pariz a vzpominam s laskou dodnes...
Blanka Lazarová
26.2.2023 08:41
Kdo by nechtěl vidět Paříž ! Já určitě, ale nejlépe tak před 40 lety, bez toho návalu turistů. Pár let po revoluci jsem byla okouzlena a při pohledu do alba si občas oživuji vzpomínky.
Načíst starší příspěvky