Ilustrační foto: Pixabay
Dopis
17. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
19.5.2023 16:33
Absolutní souhlas. Vybudilo mi to vzpomínku na hezký text písničky Jana Nedvěda "PODVOD" :...píšeš, že ráda mně máš a trápí Tě stesk..
Irena Mertová
18.3.2023 10:01
Hezké, ale perem se asi na kříďáku nebude moc dobře psát? Spíš fixkou? :-)
Daniela Řeřichová
18.3.2023 08:48
Moc hezké. Také ráda dostávám dopisy, zejména od mých blízkých či přátel vyššího věku. Krásné obsahem i písmem. Mám mnoho dopisů schovaných v archivu. Já posílám pohlednice na Vánoce a Velikonoce. Považuji to za osobnější než sms.
Alena Švancarová
17.3.2023 23:46
Velmi,velmi hezké.Napsat dopis,poslat pohlednici.Dodnes se snažím,ráda vybírám pohled ,který chci poslat z dovolené či blahopřát k svátku.Je to hřejivé pro mě i pro adresáta.I když dnes se to už nenosí.Jedna známá mi do telefonu řekla,když jsem jí poslala pohlednici k svátku - nemáš utrácet.Ale já ten lístek poslala ráda i když je to opravdu dnes horentní suma.Ale stále se snažím.I dopis napíši,třeba sousedce,která je už nyní v Domově důchodců.Říká,že si je všechny střádá.Co dodat.
Lydie Jakubcová
17.3.2023 16:44
Laskat se s pismenkama mazlit se se slovy a psat na kridovy papir
tak dnes umi malo lidi skoda...
Jana Jurečková
17.3.2023 09:51
Já se těším na Velikonoce i Vánoce. Manželův bratranec jako jediný z rodiny posílá přání v obálce, k tomu krátký dopis. Tak to je opravdu něco.Škoda, že nám dnešní uspěchaná doba vzala tuto formu komunikace. Z těch obálek skutečně vykukuje ta pravá pohoda a láska...
Jana Kollinová
17.3.2023 09:19
Stejné, možná větší potěšení přichází s obdrženým dopisem, psaným plnícím perem na křídovém papíru milovanou bytostí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci