Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
30.3.2023 11:11
A takový je život. V mládí jsem se takovými úvahami nezaobírali. Že by moudro šedin? :-)
Lydie Jakubcová
29.3.2023 14:41
Ano mam to stejne ale vek bych ubrala nejstastnejsi ctyricet az sedesat let
Ano mohli jsme tak zit drive ale kdo v mladi takhle premysli...
Zdenka Soukupová
29.3.2023 13:23
Ano, taky to tak cítím. Ale na druhou stranu je dobře, že ta zpátečka nejde zařadit. Myslím, že bychom pak zase dělali jiné chyby a vlastně by se nic nevyřešilo. Myslím, že ten náš "životaběh" je nastaven správně. A popsaný je krásně, Jindro.
Marie Měchurová
29.3.2023 12:16
Taková je životní realita, a proto se snažíme ze života urvat všechno, co se ještě dá. Hezky jste to popsal.
Alena Švancarová
28.3.2023 23:15
Život se,bohužel,nedá žít nanečisto.A to si uvědomujeme až ve vyšším věku.A začínáme si všímat těch maličkostí ,která se dříve nezdála důležitá,byly jiné věci.Ale tak to prostě je a ted díky za každé nové ráno,díky za každý den.
Jana Jurečková
28.3.2023 19:27
Krásně a pohodově napsáno. Je mi 65 let a užívám si volno a čas, který jsem dřív neměla. Byla jsem v jednom kole, ale pořád se bylo na co těšit...Byly i smutné etapy života, proto už bych se ani vracet nechtěla. Stačí mi žít přítomností. Ale váš článek mě moc potěšil, díky.
Alena Velková
28.3.2023 17:45
Mám stejné pocity "...Vnímají to pěkné, co přehlíželi a všímají se věcí, co neviděli..." to jste napsal velmi přesně.
Jana Šenbergerová
28.3.2023 15:29
Pracuji na tom, abych si to pamatovala, až se zase narodím. :-) V tomto životě jsem si vzpomněla až kolem čtyřiceti.
Jan Zelenka
28.3.2023 15:10
Život vnímáme v souladu s jeho realitou a naším způsobem vnímání. Ale i ve věku seniorském je stále pro co žít.
Miloslava Richterová
28.3.2023 13:24
P. Berko, děkuji za zamyšlení, ale nemyslím si, že bych dříve žila nějak hůře, život mám pořád stejně ráda.