Alena Velková
30.3.2023 16:15
Opravdu bych si jí nejraději nechala, ale po Velikonocích si pro ní prý majitelé přijedou. Bude mi to určitě líto, ale nechat si jí nemůžu...bude opravdu moc velká a navíc mi postonávají rodiče...
Miluse Neradova
30.3.2023 16:07
No vy jste správná rodina❤️. Malé dítě a pejsky???. Evidentně toho obříka milujete jak o něm hezký pišete. Bobteilovi asi nelze odolat?.
Miloslava Richterová
30.3.2023 15:57
Pěkná smečka jste, díky :-) u nás podobně, jak u p. Zuzky, jen říkám, že vlastně bydlíme v psí boudě :-)
Naděžda Špásová
30.3.2023 14:31
Aleno, to nemá chybu, Bobina je moc pěkná. Od dětství se kolem mne motali pejsci a je to dodnes, ovšem upřednostňuji menší plemeno a to je čivava, ale jsem jako ta řidička tramvaje, taky musím, ale nejdřív se vždycky zeptám a pak pohladím a hlavně vyfotím. :-)
Anna Potůčková
30.3.2023 14:18
Moc děkuji za skvělý milý a laskavý článek. Bobina na první pohled vypadá jak jeden z mých třech bolonáčků. Naši pejsci můžou všude, mnozí říkají že jsme je polidštili :-). Prý jim chybí jen umění stolovat a v packách držet příbor. Bobinu bych si také hned pomuchlala, tak to prosím udělejte za mě!
Alena Gebauerová
30.3.2023 14:06
Krásný článeček, děkuji.
Zuzana Pivcová
30.3.2023 12:53
Vyprávění mě moc potěšilo. U nás platí, že bydlíme u koček. Bylo to tak vždy, že když nás opustila kočka, která nás měla hodně "ochočené", říkaly jsme u toho příštího: Ale tomu už to nedovolíme, toho nebudeme polidšťovat atd. A bylo to zase tak, ba více. Vím, že u mnoha lidí je to podobné. A jiní to odsuzují. Zkrátka to tak je.
Hana Šimková
30.3.2023 12:20
Bobina je nádherná, hned bych si ji pomuchlala.
Marie Měchurová
30.3.2023 12:14
Je to už dávno. K padesátinám jsem dostala našeho prvního a posledního pejska Bakulu. Měl svoje křeslo v pokoji u dcery. V obýváku se s námi díval na TV. Do ložnice nesměl. Zlí jazykové tvrdili, že po mojí péči už to ani pes nebyl. Pořád vzpomínám. Děkuju za milý článek.
Libuše Křapová
30.3.2023 12:09
Znám také, pejsci si nás dokáží ochočit. Kdysi dávno jsme měli boxery. Měli určeno, do kterých místností smí a tolerovali to. Až na Vánoce. Nevím, jak to poznali, ale na Štědrý den prostě vtrhli do obýváku, uvelebili se na koberci u gauče a odmítali se hnout. Po Vánocích opět vyklidili pozice. A to s námi nežili současně, ale po úmrt íprvního jsme si teprve pořídili druhého. Jednou jsme na Sivestra odjížděli, a řešili otázku, kam se psem Barouškem. Dcera měla na Sivestra být v rodině svého přítele, a tak domluvila, že pes bude u nich v předsíni. Paní si vymínila, že opravdu jen dvě noci a nepůjde dál do bytu. Po návratu domů nám dcera referovala - Baroušek byl v předsíni asi hodinu. Pak někdo zapoměl zavřít dveře, pes se vloudal do kuchyně a usedl paní k nohám. Právě u linky chystala chlebíčky. Pes seděl bez hnutí, jen očima sledoval, co paní zrovna držela v ruce. Prý to vydržela asi jen pět minut. Pak psa pomazlila, dostal dobrotku a od té chvíle směl kamkoliv. Kdo zná oči psa boxera, jistě rozumí :-)
Načíst starší příspěvky