FOTO: Z archivu Marie Ženatové
Vzpomínka na letní den
15. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.4.2023 12:28
Tak to byl strach oprávněný. Nesnáším psy na řetězu, ale v tomhle případě to bylo štěstí. Že mám psy ráda, ale které neznám, nenavazuji kontakt. Fatálních zranění je docela hodně a někdy končí i tragicky.
Taťana Veselá
17.4.2023 08:07
Dokážu si to docela živě představit, nechtěla bych být ve vaší kůži. Mám naopak veselou příhodu se sousedovic psem, jak pes prohnal svého páníčka ;-) Paní Margito, to nemá chybu :-)))))
Marie Faldynová
15.4.2023 22:33
Já jsem jednou takhle cizímu psovi vysvětlovala třesoucím hlasem, že je hodnej pejsek. Přesně jako v té povídce od Haška. Majitelé chrněli ve stanu, pes běhal kolem, já se vybála, ale doga mi nic neudělala. Je to 50 let, ale pamatuju si to dodnes :-))
Blanka Lazarová
15.4.2023 21:11
Marie, pěkný příběh. A Margito, váš příspěvek mě dost pobavil. Máte ode mne *****
Margita Melegova
15.4.2023 21:04
Po jedne spolecenske akci zustali manzelovi kolegove jak opareni kdyz jim sdelil, ze dnes v noci bude spat v praci protoze nas pes ho nepusti domu kdyz z neho uciti alkohol. Po predesle zkusenosti z podobne oslavy stal do rana u odemcenych dveri a pes na neho cenil zuby a vrcel, dokonce ani moje malickost s tim nic nesvedla, ale dopadlo to dobre pes svoje jednani nezmenil, manzel na oslavach presedlal na limonady a klid a pohoda v dome byla zachovana.
Zuzana Pivcová
15.4.2023 15:50
Maruško, my jsme před mnoha lety měly hodnou fenku Lesanu. Jednou za mnou přijela kamarádka, ale já jsem byla v obchodě. Fena Majku prohnala a ta před ní vylezla na plot. Bylo to legrační, přijít domů a najít kamarádku na plotě. Ale v její kůži bych být nechtěla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci