Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Měchurová
21.4.2023 13:48
I já jsem si se zájmem přečetla zajímavý rozhovor. Přeji Vlaďce hodně tvůrčího elánu a nápadů. Taky hodně zdraví a rodinné pohody.
Zuzana Pivcová
21.4.2023 13:33
Jsem ráda, že je tu tenhle rozhovor. Vlaďka je všestranně schopná žena, hlavně po technické stránce, kde já nezaberu. A navíc je z Jilemnice, kde jsem se narodila (ale jen proto, že v Lomnici nad Popelkou ještě nebyla nemocnice :-D¨).
Jitka Hašková
21.4.2023 13:32
Moc zajímavý rozhovor, díky.
Antonín Nebuželský
21.4.2023 13:02
Jen pro odlehčení. Byli jsme s manželkou na poště, pro něco, co nepřišlo, nevím už, paní nám řekla :"hlavně, když že se máte rádi". Odpověděl jsem jí :"ale já se mám rád", víceméně v legraci. No paní se zarazila a řekla "no dovolte, tak jsem to nemyslela".
Asi ji nedošlo, že "mít rád sebe, je až v první řadě", řečeno s klasikem. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
21.4.2023 12:57
Paní Vlaďko ráda jsem si přečetla Vaše vyprávění. Také mám okolo sebe podobně pozitivně naladěné přátelé. Objevila jsem kouzlo Wikipedie a až letos skončím s prací budu se této tématice věnovat. Přeji Vám hodně zdraví a pohody.
Oldřich Čepelka
21.4.2023 11:24
Teda hodně dlouhý rozhovor, musel jsem použít rychločtení, které ale nevynechává důležité věci. Krásné stáří, takové bych přál všem. Bez zloby, brečení, ustavičné nespokojenosti. Žádné "nojo, ale..." a následuje výčet neštěstí, zrádců, nemocí atd. To nikomu nepomůže ke spokojenemu životu. Když končím přednášku pro seniory, tak někdy říkám: "10 z 10 odborníků radí: mít se rád, nefňukat, hýbat se a zůstat aktivní." A je vidět, že lidé tomu netleskají jen z povinnosti, ale protože to odpovídá jejich vlastnímu životu.
Libuše Křapová
21.4.2023 11:12
Vlaďko, jste všestranná osobnost :-) Ráda čtu vaše články a povídky o Martě. Díky :-)
Anna Potůčková
21.4.2023 11:09
Rozhovor dosti obsáhlý a zcela positivní. Vladce přeji hodně zdraví, elánu a pohody aby všechny své všestranné aktivity mohla i nadále dělat. Mnohdy však člověk míní a pán Bůh mění.
Alena Švancarová
21.4.2023 10:53
Děkuji,hezký rozhovor,ráda jsem Vladku poznala.
Antonín Nebuželský
21.4.2023 10:31
Fandím a díky za články. Zrovna ten k vlaku :-)
Načíst starší příspěvky