Jan Zelenka
3.5.2023 17:08
Lído, nad tím nemusíš smutnit, to má většina z nás. Už jsem o tom také psal. Nejdůležitější je, se ráno nezapomenout probudit. Ostatní je už podružné.
Naděžda Špásová
3.5.2023 16:48
Tak to jsem moc ráda, že v tom nelítám sama. Křížovky luštím denně a když někomu něco vyprávím a nemůžu si vzpomenout na nějaké slovo, tak bych se nejraději neviděla.
Eva Klímová
3.5.2023 15:49
Musím se smát , jako bych to psala já . Hlavně že si pomatujeme ty "důležité věci" .Lepší už to nebude , ale slunce nám svítí , jaro za dveřmi , pohoda :)
Jitka Caklová
3.5.2023 15:05
Když jsme u té paměti, tak by bylo docela zajímavé poznání, kolik lidí s maturitou, či s VŠ diplomem by dnes obstálo v závěrečné zkoušce z oboru, který vystudovali.
Věra Ježková
3.5.2023 14:42
Pěkné. Máme to tak asi všichni. Protože mozek zbytečné a dlouho nepoužívané informace vypouští, aby se nezahltil.
Jitka Caklová
3.5.2023 13:05
Nyní se mi vybavila dnešní Otázka dne (3.5.2023). K čemu by mi byla zvídavost, či zvědavost když vím, že to jak mávnutím kouzelného proutku opět z hlavy zmizí. Pamatuji si písničky, které zpívala maminka, básničky z první třídy, ........ Jediné co si nepamatuji je popis kostry holuba, za který jsem dostala pětku a musela se dodatečně naučit, jako když bičem mrská a vše, co jsem v životě nepotřebovala. Zato si dobře pamatuji násobilku, trojčlenku, stejně jako jaké i/y, nebo mě/mně se píše. Z tohoto důvodu je pro mě U3V naprosto zbytečná. To ale neznamená, že pro jiného je přínosem. Je to každého věc.
Taťana Veselá
3.5.2023 12:11
Určitě je to tím množstvím informací ;-) Odháním od sebe tvrzení, když někdo říká, že bude hůř, protože když to přijmu za své, tak bude...
Jana Jurečková
3.5.2023 10:51
Taky se mi stane, že zapomínám, ale těch informací je prostě moc. Ty důležité věci si píšu na stůl do obýváku už řadu let.
Marie Faldynová
3.5.2023 10:46
Bydlím v malém městě, kde se všichni znají - kromě mne. Přistěhovala jsem se ve 30 letech s naší rodinou, manžel si lidi pamatuje a já vůbec, což je na malém městě docela pohroma. Pamatuju si lidi z našeho paneláku, lidi se kterými jsem chodila do práce a pár dalších. Asi nejsem sama :-)
Hana Šimková
3.5.2023 10:02
Mám to hodně stejné, ale vím, že nejsem jediná . S kamarádkou po telefonu se hovor hodně protáhne a potom se ještě dlouho snažím si na něco vzpomenout. Naskočí mi to až už to nepotřebuji.