Všechny fotografie: Naděžda Špásová s dcerou
Výlet do ZOO Protivín
27. 7. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
27.7.2023 16:54
Děkuji za prohlídku ZOO. Jsem ráda, že jsou na fotkách krokodýli a ne hadi. Krokodýli mi nevadí, ale hadi moc. Rozhodně bych tam nejela.
Zuzana Pivcová
27.7.2023 16:20
Sama jsem tam za dobu svého pobytu v jižních Čechách nebyla a slyšela jsem z více stran dost negativní hodnocení. Takže asi zůstanu, Naďo, jen u Tvých fotek.
Soňa Prachfeldová
27.7.2023 09:42
Hezký výlet, byla jsem tam před dvěma lety a také jsem z toho přetopené ho smradu za chvíli vypadla. Náměstí je moc hezké, zpívám si - Cesta k Protivínu....
Alena Tollarová
27.7.2023 08:35
V protivínské krokodýlíí zoo jsme byli asi před 3-4 lety. Vzhledem k prostředí - vlhko a světlo - jsem si ani nekupovala možnost focení. Nakonec jsem neodolala a bílého krokodýla si cvakla, dávala jsem ho tenkrát na FD. Jeden krokodýl má stejný ročník narození jako já. Prohlídka byla zajímavá. Obědvali jsme nedaleko v pivovarské restauraci Platan, ke které vede krásná platanová alej.
Hana Rypáčková
27.7.2023 08:05
Ta kobylka , je týrané zvíře a bez vody na betonu přivázaná. Už to je v jednání policie. Celé to je nějaké divné ZOO.Protivínská /Penelopa ? se po několika letech snad dočká lepšího života. KVS konečně vydala opatření k zajištění lepších podmínek pro její chov. Dokud podmínky majitel nesplní, nesmí stát u krokodýlí ZOO. Pokud ji tam někdo uvidíte, dejte nám vědět, nejlépe s foto. Děkujeme /???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci